1 219
1 266
Author avatar

Ble dekket av NTB

Hei og god onsdag. Her får du livedekningen av oppgjøret mellom Strindheim og Molde i norgesmesterskapets andre runde!
    Strindheim får storfint besøk av de regjerende norgesmesterne på Leangen Bolig Arena i kveld. I den første runden av cupen møtte Strindheim naborival, Nardo. Gjestene ledet 3-1 godt inn i den andre omgangen, men med Nardos redusering et kvarter før slutt ble avslutningen på kampen nervepirrende. En kontring på overtid satte derimot spikeren i kista, og Strindheim vant kampen 4-2.
    Molde møtte Eide og Omegn i den første runden av cupen. Laget fra 4.divisjon leverte en gnistrende første omgang, og holdt Molde til 0-0 når det var spilt en time. Når nullen først sprakk rant det etter hvert inn bakover, og gjestene vant til slutt 5-0 i det første hinderet på veien mot en ny finale på Ullevål.
    Vertene som holder til i Post Nord-ligaen har to seire og ett tap på sine første tre kamper, noe som holder til en foreløpig 6.-plass. De siste to sesongene har det sagt stopp i den andre runden i cupen, med 3-1-tap mot henholdsvis Ranheim og Kristiansund. I dag venter en enda tøffere oppgave, og det må en skikkelig cupbombe til om vertene skal ta seg til den tredje runden i årets utgave av norgesmesterskapet.
    Molde har bortsett fra det overraskende tapet mot Odd, hatt en godkjent start på sesongen i Eliteserien, og er nummer to etter fem spilte kamper. I forrige runde reiste Moes menn nordover og sikret et sterkt bortepoeng mot gullrival, Bodø/Glimt. Gjestene vant cupfinalen i fjor mot nettopp Bodø/Glimt, og sikret seg dermed spill i Europa etter en svak sesong i Eliteserien.
    Lagene møtte hverandre tilbake i 2014, i den andre runden av cupen. Molde, som også da var regjerende mesterne, slet mot de gule og blå fra Trondheim. Det var ikke før i det 93. minutt at gjestene endelig fikk scoringen som sendte de videre til cupens tredje runde.
    Kampstart er klokken 18.00, og vi er tilbake med lagoppstillinger én time før det. Følg med!
    Vi nærmer oss avspark i Trondheim, og det er mange blå-gule som har møtt opp for å se sitt kjære Strindheim. På motsatt halvdel har Erling Moe tatt ut et slagkraftig lag og så får vi se om vertene kan gi de regjerende mesterne like bra kamp som tilbake i 2014!
    Kampen har startet
    0'
    Samuel sparker i gang kampen i Trondheim.
    0'
    Eriksen får frispark ute til høyre.
    0'
    Tas kort.
    0'
    Hestad prøver å tre igjennom Samuel, men pasningen er upresis.
    1'
    Bakke finner Granaas inne i boksen, men avslutningen fra kloss hold blir blokkert.
    2'
    Nytt frispark til gjestene.
    2'
    Tas kort.
    2'
    Eriksen med kampens første mulighet! Gjestene kommer seg rundt ute til venstre og Eriksen får to muligheter inne i boksen. Aasbø gjør seg stor og får til en god redning på avslutning fra Eriksen!
    2'
    Flagget kommer opp på Moldes spiss.
    3'
    Molde vinner en corner.
    4'
    Klareres unna.
    4'
    Roaldsøy prøver å finne Eriksen inne i boksen, men vertene klarerer unna.
    5'
    Hestad prøver å finne Løvik i bakrom, men Risan gjør en god jobb og skjermer ballen ut.
    7'
    Eriksen er for sent ute i duellen med Kosberg og vertene får frispark ute til venstre.
    8'
    Posiadala blir meid ned av Nytoft, og får frispark.
    8'
    Så ligger en Strindheim-spiller nede og må få behandling. Er vel Risan som sliter med noe.
    9'
    Spillerbytte - Strindheim TF
    Inn: Ole Melting Brauteset
    Ut: Sivert Falle Risan
    Kapteinen må ut.
    10'
    Tar den kort.
    11'
    To gode muligheter for gjestene! Samuel driver fremover og legger ut til Løvik. Venstrebacken får god tid og prøver å bøye ballen i det lengste hjørnet, men Aasbø redder. På returen får Bakke en bra mulighet, men midtbanespilleren setter avslutningen utenfor.
    11'
    Vertene presser på for scoring nå.
    14'
    Bakke vinner en ny corner til Molde.
    14'
    Heades ut til ny corner.
    14'
    Tas kort før gjestene roter bort ballen.
    15'
    Så får Strindheim låne ballen litt.
    16'
    Molde prøver å kombinere ute til venstre, men pasningen fra Eriksen mot Løvik er upresis og ballen triller ut til femmeter.
    17'
    Må få lov til å skryte av hjemmefansen i dag. Det synges og blusses på motsatt side, og det har virkelig møtt opp mange på Myra i kveld!
    18'
    Mottar ballen ute til venstre, men flagget kommer opp.
    19'
    Kizilirmak får frispark ved midtbanen.
    20'
    Spiller bakover.
    20'
    Ny offside på Kosberg ute til venstre.
    21'
    Vertene har hatt litt bedre kontroll de siste fem minuttene.
    22'
    Eriksen er på etterskudd og Aasbø får frispark i egen 16-meter.
    23'
    Slår langt.
    23'
    Samuel havner i duell med Aasbø og spissen vinner den duellen. Keeperen roper på frispark, men dommeren vinker spillet videre. Heldigvis for Aasbø går avslutningen fra Samuel utenfor.
    24'
    Kizilirmak vinner et frispark ute til høyre.
    26'
    Tas kjapt.
    26'
    Store Molde-sjanser! Først er det Løvik som prøver å avslutte fra skrått hold, men den sleivsparker han helt over til Bakke på motsatt side. Han slår inn igjen, men det som mest sannsynlig er et innlegg blir en avslutning som går i tverrliggeren. Til slutt får vertene klarert ballen unna.
    28'
    Fint Strindheim-spill i forkant, men Nyheim er i offside når han mottar ballen til venstre inne i 16-meteren til Molde.
    30'
    Samuel drar seg forbi ute til høyre og slår inn, men ballen havner i klypene til Aasbø.
    31'
    Samuel runder keeper og kan sette ballen i mål, men flagget kommer opp.
    31'
    Løvik får frispark.
    33'
    Tas kort til Lund.
    33'
    Granaas kommer seg ned til dødlinja og prøver å finne Samuel inne i boksen, men pasningen går over den kraftfulle spissen.
    34'
    Gjestene kommer seg rundt ute på sidene gang på gang, men Strindheims stopperpar har vært ekstremt flinke til å klarere unna det som kommer.
    35'
    Bakke slår inn mot Eriksen inne i boksen, men avslutningen med hodet går et stykke utenfor.
    36'
    Strindheim får frispark.
    36'
    Spiller kort.
    36'
    Mål for Molde!
    Strindheim TF 0 - 1 Molde
    Mål: Aaron Samuel
    Målgivende: Eirik Hestad
    Der sitter den for Samuel! Molde biter seg fast inne på Strindheims halvdel før Hestad byr opp til vegg med Granaas. Moldes nummer fem får ballen tilbake før han spiller inn på Samuel som er sterk når han tar med seg ballen, før han avslutter kontant i det lengste hjørnet.
    37'
    Fortjent scoring for gjestene som har vært nære ledelse ved flere anledninger.
    38'
    Hestad prøver seg fra distanse, men ballen suser en meter til side for stolpen.
    41'
    Samuel får frispark, litt ute til høyre. Meget fin posisjon tjue meter fra mål.
    42'
    Treffer muren to ganger der faktisk.
    43'
    Kosberg mottar ballen ute til venstre, før han drar seg innover og avslutter mot mål. Øyvann kaster seg foran og blokkerer avslutningen.
    44'
    Løvik blir vinket av for en offside.
    45'
    Molde triller fra side til side.
    45'+2
    Pause
    45'+2
    Det er pause i Trondheim, og Molde leder 1-0 over Strindheim etter de første førtifem. Gjestene har dominert og burde ledet mer, men vertene har virkelig ofret seg i egen boks og både reddet, blokkert og klarert unna det som har kommet. Målet kom etter flott spill ute til venstre, som Samuel avsluttet kontant i det høyre hjørnet. Strindheim har sett farlige ut på et par overganger, men har så langt ikke hatt noen avslutning mot mål. Men det er fortsatt bare 1-0, og da lever denne kampen i beste velgående. Vi er straks tilbake med mer!
    2. omgang
    45'
    Strindheim sparker i gang omgangen.
    45'
    Mottar ballen i bakrom, men flagget kommer opp.
    45'
    Mål for Strindheim TF!
    Strindheim TF 1 - 1 Molde
    Mål: Anders Nytoft
    Målgivende: Johann Kosberg
    Så scorer Strindheim, og det eksploderer på Leangen Bolig Arena! Lund spiller en grusom pasning tilbake mot Posiadala og Hammerås snapper opp den. Spissen prøver å runde keeperen, men blir stoppet. Ballen havner til slutt ut i beina til Kosberg som finner Nytoft helt alene ved bakerste stolpe. Strindheims nummer ni får en enkel jobb med å heade den i det åpne buret, og da er vi like langt!
    46'
    Da fyres det på nytt hos ultrasfansen til hjemmelaget!
    48'
    Løvik er nære på, men vertene får klarert ballen ut til corner.
    49'
    Aasbø bokser ballen ut til ny corner.
    49'
    Treffer Lund ved bakerste stolpe, men headingen går utenfor.
    49'
    Strindheim kontrer og Nytoft får muligheten på nytt, men denne gangen går avslutningen via et Molde-ben og ut til corner.
    50'
    Posiadala plukker den enkelt.
    50'
    Molde får en ny corner.
    51'
    Tas kort, før gjestene får klarert unna.
    51'
    Så får Molde frispark høyt oppe i banen.
    52'
    Tar den kjapt.
    52'
    Strindheim TF 1 - 2 Molde
    Samuel setter sitt andre for dagen! Hestad drar seg ned til dødlinja før han slår inn i boksen. Ballen havner hos Aasbø, men keeperen får ikke kontroll over den. Etter litt klabb og babb får til slutt Samuel pirket ballen inn i det åpne målet og Molde er tilbake i ledelsen!
    52'
    Strindheim flytter opp mange etter scoringen til Molde.
    54'
    Bakke finner Eriksen inne i boksen, men headingen fra kloss hold går rett på Aasbø!
    56'
    Mottar ballen feilvendt, men flagget kommer opp.
    57'
    Ny offside, denne gangen ute til venstre.
    57'
    Molde presser høyt nå.
    58'
    Gult kort til Molde
    Eirik Haugan
    Stopper en overgang fra vertene, og får det gule kortet.
    58'
    59'
    Gult kort til Strindheim TF
    Vegard Dønnem
    Holder igjen Samuel og får det gule kortet.
    61'
    61'
    Løvik brenner en gigantisk mulighet! Bakke finner Hestad nede ved dødlinja, før midtbanespilleren spiller inn på Løvik ved bakerste stolpe. Hele målet er åpent, men vingbacken setter avslutningen utenfor. Der bør Molde score sitt tredje!
    62'
    Molde er nære tre nå! Kommer seg rundt ute til venstre, før det slås inn i boksen. Denne gang får Hestad muligheten selv, men avslutningen blir blokkert.
    63'
    Samuel blir spilt igjennom, men nok en gang er flagget oppe for en offside.
    63'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Emil Breivik
    Ut: Alwande Roaldsøy
    65'
    Det har vært en mye mer åpen andreomgang, og det skyldes nok at vertene står høyere enn det de gjorde i den første omgangen. Strindheim har sett mye farligere ut på vei fremover, men det åpner jo også opp store rom bakover også.
    66'
    Granaas drar seg ned til dødlinja før han slår inn i boksen. Innlegget blir farlig, for ballen havner oppå tverrliggeren før den går ut.
    69'
    Inn: Ask Angellsen
    Ut: Johann Kosberg
    69'
    Vertene får frispark ved midtbanen.
    72'
    72'
    Strindheim har hatt en del ball siste fem minuttene nå.
    73'
    Samuel drar seg ned mot dødlinja før han slår inn mot Granaas ved bakerste stolpe. Der står det derimot en Strindheim-spiller og klarerer ballen unna. Nære på for gjestene.
    74'
    Vertene vinner en corner!
    75'
    Dønnem får hodet på den, men avslutningen går via en Molde-spiller og ut til en ny corner.
    75'
    76'
    Andresen prøver å finne Hammerås i bakrom, men Posiadala er ute og plukker den.
    77'
    Inn: Magnus Wolff Eikrem
    Ut: Eirik Hestad
    78'
    Inn: Isak Amundsen
    Ut: Casper Øyvann
    78'
    Inn: Fredrik Gulbrandsen
    Ut: Aaron Samuel
    78'
    Strindheim fortsetter å trille ball. Gir seg ikke her, vertene.
    80'
    Lund får frispark langt inne på egen halvdel.
    82'
    82'
    Granaas mottar ballen ute til venstre, men flagget kommer opp.
    82'
    Drøye fem minutter igjen av ordinær tid, og det står altså fortsatt bare 2-1 til Molde!
    84'
    Det er altså så store rom bak Strindheims forsvar, men Gulbrandsen løper inn for tidlig.
    84'
    Nytoft mottar ballen i bakrom, men setter avslutningen over! Prøver å vippe den ballen over Posiadala, men avslutningen er upresis.
    86'
    Inn: Anders Hagelskjær
    Ut: Sondre Granaas
    86'
    Nytoft med en stor mulighet igjen! Hammerås spiller til Nytoft ute til venstre. Venstrekanten setter fart og kommer seg forbi Amundsen før han avslutter fra skrått hold. Der kommer Eriksen skliende inn og får taklet ballen ut til corner. Der er vertene nære!
    87'
    Posiadala plukker den!
    87'
    89'
    Tas hurtig.
    89'
    Det er hjemmelaget som er nærmest scoring her nå!
    89'
    Molde får frispark i egen boks.
    90'
    Kun tre minutter tilleggstid, og det er det nok Molde som er mest glad for. Har slitt siste ti minuttene nå!