Author avatar

Ble dekket av NTB

Kampen har startet
    0'
    Eriksen med kampens første mulighet! Gjestene kommer seg rundt ute til venstre og Eriksen får to muligheter inne i boksen. Aasbø gjør seg stor og får til en god redning på avslutning fra Eriksen!
    2'
    Spillerbytte - Strindheim TF
    Inn: Ole Melting Brauteset
    Ut: Sivert Falle Risan
    10'
    To gode muligheter for gjestene! Samuel driver fremover og legger ut til Løvik. Venstrebacken får god tid og prøver å bøye ballen i det lengste hjørnet, men Aasbø redder. På returen får Bakke en bra mulighet, men midtbanespilleren setter avslutningen utenfor.
    11'
    Store Molde-sjanser! Først er det Løvik som prøver å avslutte fra skrått hold, men den sleivsparker han helt over til Bakke på motsatt side. Han slår inn igjen, men det som mest sannsynlig er et innlegg blir en avslutning som går i tverrliggeren. Til slutt får vertene klarert ballen unna.
    28'
    Mål for Molde!
    Strindheim TF 0 - 1 Molde
    Mål: Aaron Samuel
    Målgivende: Eirik Hestad
    37'
    Pause
    45'+2
    2. omgang
    45'
    Mål for Strindheim TF!
    Strindheim TF 1 - 1 Molde
    Mål: Anders Nytoft
    Målgivende: Johann Kosberg
    46'
    Strindheim TF 1 - 2 Molde
    52'
    Gult kort til Molde
    Eirik Haugan
    58'
    Gult kort til Strindheim TF
    Vegard Dønnem
    61'
    Løvik brenner en gigantisk mulighet! Bakke finner Hestad nede ved dødlinja, før midtbanespilleren spiller inn på Løvik ved bakerste stolpe. Hele målet er åpent, men vingbacken setter avslutningen utenfor. Der bør Molde score sitt tredje!
    62'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Emil Breivik
    Ut: Alwande Roaldsøy
    65'
    Inn: Ask Angellsen
    Ut: Johann Kosberg
    69'
    Inn: Magnus Wolff Eikrem
    Ut: Eirik Hestad
    78'
    Inn: Isak Amundsen
    Ut: Casper Øyvann
    78'
    Inn: Fredrik Gulbrandsen
    Ut: Aaron Samuel
    78'
    Inn: Anders Hagelskjær
    Ut: Sondre Granaas
    86'
    Nytoft med en stor mulighet igjen! Hammerås spiller til Nytoft ute til venstre. Venstrekanten setter fart og kommer seg forbi Amundsen før han avslutter fra skrått hold. Der kommer Eriksen skliende inn og får taklet ballen ut til corner. Der er vertene nære!