0'
    Gult kort til Mjøndalen
    Mats Pedersen
    16'
    Mjøndalen med et fint angrep! Pedersen spiller seg fri på vingen og legger inn foran mål. Ballen triller mellom tre Mjødalen-spillere og målvakt. At ingen fikk en tå på den, er nesten vanskelig å tro.
    25'
    Spillerbytte - Mjøndalen
    Inn: Erik Brenden
    Ut: Martin Rønning Ovenstad
    40'
    Pause
    45'+2
    2. omgang
    45'
    Inn: Meinhard Olsen
    Ut: Kristoffer Tokstad
    46'
    Stor sjanse for Eidsvold Turn! Det skjer mye foran hos vertene nå! Bandeh spiller inn i boksen og det blir på et tidspunkt løsnet et hardt skudd på keeper, som redder.
    53'
    Spillerbytte - Eidsvold TF
    Inn: Filip Møller Delaveris
    Ut: Kara Bandeh
    60'
    Stor mulighet for gjestene denne gangen! Pedersen spiller seg nok en gang fri på høyresiden og legger inn. Ballen treffer panna på Conteh som alene header ballen rett over mål! Keeper blir passiv og går ikke i duellen. Hadde innlegget vært hakket lavere, kunne Conteh fint ha plassert den i nettet.