Frispark for Malmö FF på egen banehalvdel.
    Malmö FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til Djurgårdens IF på halvdelen til Malmö FF.
    12'
    Det blir farlig! Frispark for Djurgårdens IF er nær straffområde.
    12'
    Oskar Fallenius
    Sjanse! Djurgårdens IF avanserer forover, men Oskar Fallenius avslutter utenfor.
    16'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    17'
    Samuel Holm
    Djurgårdens IF avanserer forover i Stockholm. Samuel Holm avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Derek Austin Cornelius (Malmö FF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Tele2 Arena.
    20'
    Derek Austin Cornelius er tilbake på banen igjen.
    22'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Malmö FF.
    25'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Stockholm fordi Tenho får behandling for en skade på banen.
    26'
    Sebastian Nanasi (Malmö FF) løfter inn en corner fra høyre på Tele2 Arena.
    30'
    Mohammed Al-Hakim tildeler Malmö FF en corner. Oliver Berg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Djurgårdens IF slipper å klare seg uten Tenho som kommer tilbake på banen igjen.
    32'
    Tenho ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    33'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Jacob Une Larsson
    Ut: Tenho
    Det virker som Tenho ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Jacob Une Larsson.
    34'
    Frispark Malmö FF.
    35'
    Oliver Berg vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    39'
    Spillerbytte - Malmö FF
    Inn: Soren Rieks
    Ut: Oliver Berg
    Søren Rieks (Malmö FF) erstatter Oliver Berg som muligens er skadet.
    41'
    Djurgårdens IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Malmö FF på egen banehalvdel.
    44'
    45'+3
    Gult kort til Malmö FF
    Otto Rosengren
    Dommer Mohammed Al-Hakim gir Otto Rosengren (Malmö FF) et gult kort.
    45'+3
    Sebastian Jorgensen
    Malmö FF angriper, men avslutningen til Sebastian Jorgensen går utenfor.
    45'+6
    45'+7
    Pause
    2. omgang
    I Stockholm har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Kan Djurgårdens IF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    47'
    50'
    Busanello (Malmö FF) slår en corner fra venstre side på Tele2 Arena.
    51'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Piotr Johansson (Djurgårdens IF) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    53'
    Piotr Johansson kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Tele2 Arena.
    53'
    56'
    Busanello (Malmö FF) løfter inn en corner fra venstre på Tele2 Arena.
    58'
    Pontus Jansson
    Pontus Jansson (Malmö FF) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    58'
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Mohammed Al-Hakim tildeler Djurgårdens IF en corner. Samuel Holm sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    61'
    Samuel Holm (Djurgårdens IF) slår en corner fra venstre side på Tele2 Arena.
    62'
    62'
    Sebastian Nanasi
    Malmö FF fosser forover og Sebastian Nanasi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    64'
    64'
    Spillet på Tele2 Arena er stoppet midlertidig fordi Jacob Widell Zetterstrom ligger nede.
    64'
    I Stockholm slår Sebastian Nanasi en corner fra høyre.
    65'
    Jacob Widell Zetterstrom er på beina igjen og fortsetter kampen.
    65'
    Derek Austin Cornelius
    Derek Austin Cornelius (Malmö FF) header utenfor.
    65'
    Inn: Taha Abdi Ali
    Ut: Otto Rosengren
    Malmö FF gjør sitt andre bytte. Otto Rosengren erstattes av Taha Abdi Ali.
    65'
    67'
    Inn: Gustav Wikheim
    Ut: Oskar Fallenius
    Kim Bergstrand gjør dagens andre bytte i Stockholm, når han tar ut Oskar Fallenius og setter inn Gustav Medonca Wikheim.
    68'
    Inn: Haris Radetinac
    Ut: Tobias Fjeld Gulliksen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Djurgårdens IF. Inn kommer Haris Radetinac, mens Tobias Fjeld Gulliksen tar plass på benken.
    68'
    Inn: Tokmac Nguen
    Ut: Deniz Hummet
    Deniz Hummet (Djurgårdens IF) erstattes av Tokmac Chol Nguen.
    69'
    70'
    71'
    Tokmac Nguen
    Tokmac Chol Nguen (Djurgårdens IF) kommer til en målsjanse på Tele2 Arena, men klarer ikke å score.
    74'
    Frispark til Malmö FF på halvdelen til Djurgårdens IF.
    78'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    78'
    Lucas Bergvall
    Sjanse! Djurgårdens IF avanserer forover, men Lucas Bergvall avslutter utenfor.
    80'
    I Stockholm har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    Gult kort til Djurgårdens IF
    Samuel Holm
    Samuel Holm (Djurgårdens IF) får et gult kort av dommer Mohammed Al-Hakim.
    82'
    Rødt kort til Djurgårdens IF
    Tokmac Chol Nguen (Djurgårdens IF) må forlate banen etter at dommer Mohammed Al-Hakim trekker fram det røde kortet!
    83'
    84'
    Inn: Hugo Bolin
    Ut: Sebastian Jorgensen
    Malmö FF bytter ut Sebastian Jorgensen med Hugo Bolin. Dette er det tredje byttet som Henrik Rydström gjør i dagens kamp.
    86'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Djurgårdens IF.
    88'
    Jens Stryger Larsen
    Jens Stryger Larsen (Malmö FF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    Inn: Peter Therkildsen
    Ut: Lucas Bergvall
    Kim Bergstrand (Djurgårdens IF) gjør sitt femte bytte for dagen. Peter Therkildsen erstatter Lucas Bergvall.
    90'+2
    Skudd på mål, Malmö FF
    90'+3
    90'+3
    Hjørnespark til Malmö FF
    90'+3
    Mål for Malmö FF!
    Djurgårdens IF 0 - 1 Malmö FF
    Mål: Erik Botheim
    Mål! Malmö FF tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Erik Botheim på Tele2 Arena.
    90'+4
    90'+6
    Mohammed Al-Hakim tildeler Djurgårdens IF en corner. Samuel Holm sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.