Kampen har startet
    Marcos Portillo (Talleres Cordoba) slår en corner fra høyre side på El Cobre, El Salvador.
    1'
    Cobresal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for Cobresal på egen banehalvdel.
    5'
    I El Salvador har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Gult kort til Cobresal
    Cristopher Mesias
    Cristopher Mesias (Cobresal) pådrar seg et gult kort.
    6'
    Federico Girotti
    Målsjanse til Talleres Cordoba! Federico Girotti treffer mål, men keeper redder.
    8'
    Cobresal, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Ivo Nigel Mendez Chavez signaliserer et frispark til Cobresal.
    9'
    Ivo Nigel Mendez Chavez tildeler Cobresal en corner. Cristopher Mesias sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Cristopher Mesias (Cobresal) løfter inn en corner fra høyre på El Cobre, El Salvador.
    11'
    Cristopher Mesias (Cobresal) kommer seg fri på El Cobre, El Salvador, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Ruben Alejandro Botta Montero
    Talleres Cordoba fosser forover og Ruben Alejandro Botta Montero fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    13'
    I El Salvador slår Marcos Portillo en corner fra venstre.
    14'
    Leonardo Valencia
    Cobresal angriper i El Salvador. Leonardo Valencia fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Cobresal må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Talleres Cordoba.
    17'
    Marcos Portillo (Talleres Cordoba) løfter inn en corner fra venstre på El Cobre, El Salvador.
    19'
    Mål for CA Talleres de Cordoba!
    Cobresal 0 - 1 CA Talleres de Cordoba
    Mål: Kevin Mantilla
    Målgivende: Marcos Portillo
    Mål! Kevin Mantilla (Talleres Cordoba) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på El Cobre, El Salvador. Marcos Portillo var nest sist på ballen.
    19'
    Marcos Portillo
    I El Salvador header Marcos Portillo (Talleres Cordoba) mot mål, men ballen går utenfor.
    21'
    Frispark Cobresal.
    21'
    Gult kort til CA Talleres de Cordoba
    Marcos Portillo (Talleres Cordoba) mottar sitt første gule kort for dagen på El Cobre, El Salvador.
    21'
    Cobresal fosser fremover, men Ivo Nigel Mendez Chavez blåser for offside på El Cobre, El Salvador.
    23'
    VAR-situasjon
    Målet til Cobresal sjekkes av VAR
    24'
    Målet til Cobresal blir annullert
    27'
    Cobresal 0 - 2 CA Talleres de Cordoba
    Mål: Ramon Sosa Acosta
    Målgivende: Federico Girotti
    Ramon Sosa Acosta setter ballen i mål og øker Talleres Cordobas ledelse til 0-2 i El Salvador. Flott spill fra Federico Girotti før målet.
    28'
    Ivo Nigel Mendez Chavez signaliserer et frispark til Talleres Cordoba på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark til Talleres Cordoba på halvdelen til Cobresal.
    29'
    En av Cobresals spillere går i offside.
    30'
    En av Cobresals spillere blir avblåst for offside.
    31'
    Sjanse! Cobresal avanserer forover, men Cristopher Mesias avslutter utenfor.
    34'
    Ulises Ortegoza
    Talleres Cordoba angriper, men avslutningen til Ulises Ortegoza går utenfor.
    39'
    Ramon Sosa Acosta
    Ramon Sosa Acosta (Talleres Cordoba) avanserer forover på El Cobre, El Salvador. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    Hjørnespark til CA Talleres de Cordoba
    41'
    Ivo Nigel Mendez Chavez tildeler Talleres Cordoba en corner. Marcos Portillo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    I El Salvador slår Leonardo Valencia en corner fra venstre.
    43'
    Sjanse til Talleres Cordoba! Federico Girotti er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    44'
    Ramon Sosa Acosta (Talleres Cordoba) løfter inn en corner fra høyre på El Cobre, El Salvador.
    45'
    Skudd utenfor mål, CA Talleres de Cordoba
    45'
    Diego Coelho
    Målsjanse! Diego Coelho (Cobresal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Talleres Cordoba angriper. Ramon Sosa Acosta får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+5
    45'+5
    Pause
    2. omgang
    Spillerbytte - Cobresal
    Inn: Marcelo Jorquera
    Ut: Rodrigo Francisco Sandoval Munoz
    Cobresal bytter ut Rodrigo Francisco Sandoval Munoz med Marcelo Jorquera.
    46'
    Inn: Diego Cespedes
    Ut: Franco Bechtholdt
    Gustavo Huerta Araya gjør dagens andre bytte i El Salvador, når han tar ut Franco Bechtholdt og setter inn Diego Cespedes.
    46'
    Guillermo Pacheco
    Cobresal avanserer forover i El Salvador. Guillermo Pacheco avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    Ramiro Ruiz Rodriguez
    Sjanse i El Salvador! Ramiro Ruiz Rodriguez (Talleres Cordoba) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    Skudd utenfor mål, Cobresal
    49'
    Diego Cespedes
    Diego Cespedes (Cobresal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    52'
    Cobresal angriper, men Ivo Nigel Mendez Chavez blåser for offside.
    53'
    Talleres Cordoba angriper i El Salvador. Ramiro Ruiz Rodriguez fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Spillerbytte - CA Talleres de Cordoba
    Inn: Juan Portilla
    Ut: Marcos Portillo
    Bytte for Talleres Cordoba. Juan Portilla kommer inn for Marcos Portillo på El Cobre, El Salvador.
    55'
    Målsjanse på El Cobre, El Salvador! Cristopher Mesias fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    CA Talleres de Cordoba, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Hjørnespark til Cobresal
    57'
    58'
    Talleres Cordoba fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    59'
    Cobresal angriper, men blir avblåst for offside.
    61'
    64'
    Leandro Alexis Navarro
    Cobresal angriper på El Cobre, El Salvador. Leandro Alexis Navarro header utenfor.
    64'
    Leonardo Valencia (Cobresal) slår en corner fra høyre side på El Cobre, El Salvador.
    65'
    66'
    67'
    Federico Girotti (Talleres Cordoba) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på El Cobre, El Salvador.
    67'
    Inn: Cristian Toro
    Ut: Leandro Alexis Navarro
    Gustavo Huerta Araya (Cobresal) gjør sitt tredje bytte for dagen. Cristian Toro erstatter Leandro Alexis Navarro.
    68'
    Inn: Cesar Lobos
    Ut: Cesar Munder
    Cobresal bytter ut Cesar Munder med Cesar Lobos. Dette er det fjerde byttet som Gustavo Huerta Araya gjør i dagens kamp.
    68'
    Talleres Cordoba slipper å klare seg uten Federico Girotti som kommer tilbake på banen igjen.
    69'
    Inn: Gaston Lezcano
    Ut: Cristopher Mesias
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cobresal. Inn kommer Gaston Lezcano, mens Cristopher Mesias tar plass på benken.
    69'
    Inn: Valentin Depietri
    Ut: Federico Girotti
    Valentin Depietri (Talleres Cordoba) erstatter Federico Girotti som ser ut til å måtte forlate El Cobre, El Salvador med en skade.
    69'
    Inn: Gustavo Bou
    Ut: Ramiro Ruiz Rodriguez
    Ramiro Ruiz Rodriguez (Talleres Cordoba) erstattes av Gustavo Bou.
    70'
    Leonardo Valencia (Cobresal) løfter inn en corner fra høyre på El Cobre, El Salvador.
    71'
    Juan Portilla
    Juan Portilla (Talleres Cordoba) kommer til en målsjanse på El Cobre, El Salvador, men klarer ikke å score.
    72'
    75'
    Guido Herrera
    Guido Herrera (Talleres Cordoba) får et gult kort av dommer Ivo Nigel Mendez Chavez.
    76'
    77'
    Frisparket tildelt Talleres Cordoba er farlig nær Cobresals målområde.
    78'
    Gustavo Bou
    Talleres Cordoba avanserer forover i El Salvador. Gustavo Bou avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    Inn: Nahuel Bustos
    Ut: Ramon Sosa Acosta
    Talleres Cordoba gjør sitt fjerde bytte. Ramon Sosa Acosta erstattes av Nahuel Bustos.
    80'
    Inn: Juan Carlos Portillo
    Ut: Ruben Alejandro Botta Montero
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Talleres Cordoba. Inn kommer Juan Carlos Portillo, mens Ruben Alejandro Botta Montero tar plass på benken.
    80'
    85'
    Ivo Nigel Mendez Chavez signaliserer et frispark til Talleres Cordoba like utenfor Cobresal-området.