Kan Tampereen Ilves utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    Målsjanse! Jaime Jose Moreno Ciorciari (Seinajoen JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    6'
    Joni Hyytia tildeler Tampereen Ilves en corner. Santeri Haarala sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Seydine N'Diaye
    Tampereen Ilves angriper på OmaSP Stadion. Seydine N'Diaye header utenfor.
    12'
    Tuomas Kaukua
    Målsjanse til Seinajoen JK! Tuomas Kaukua treffer mål, men keeper redder.
    13'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Skudd på mål, Seinajoen JK
    13'
    13'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Seinajoen JK like utenfor Tampereen Ilves-området.
    14'
    Frispark Seinajoen JK.
    15'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    19'
    Mål for Seinajoen JK!
    Seinajoen JK 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Jaime Jose Moreno Ciorciari
    I Seinajoki tar Seinajoen JK ledelsen 1-0 etter et mål av Jaime Jose Moreno Ciorciari.
    20'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Pyry Petteri Hannola
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    27'
    Offside! Jaime Jose Moreno Ciorciari (Seinajoen JK) er alene igjennom, men dommer Joni Hyytia ser at linjemannen er oppe med flagget.
    29'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til Tampereen Ilves.
    32'
    Seinajoen JK angriper på OmaSP Stadion og Pyry Petteri Hannola skyter i stolpen!
    33'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Kingsley Ofori
    Seinajoen JK angriper, men avslutningen til Kingsley Ofori går utenfor.
    35'
    35'
    Dommer Joni Hyytia venter med å sette i gang spillet fordi Ville Tikkanen ligger nede.
    36'
    Seydine N'Diaye (Tampereen Ilves) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på OmaSP Stadion.
    36'
    Ville Tikkanen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på OmaSP Stadion.
    38'
    Seydine N'Diaye er tilbake på banen igjen.
    38'
    Jake Dunwoody
    Sjanse! Seinajoen JK avanserer forover, men Jake Dunwoody avslutter utenfor.
    39'
    Skudd utenfor mål, Tampereen Ilves
    40'
    Skudd utenfor mål, Seinajoen JK
    42'
    43'
    45'
    Frispark Tampereen Ilves.
    45'+1
    Pause
    2. omgang
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    47'
    48'
    48'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves
    49'
    En av Tampereen Ilvess spillere blir avblåst for offside.
    50'
    53'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Oiva Jukkola
    Oiva Jukkola (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Jake Dunwoody (Seinajoen JK) får et gult kort av dommer Joni Hyytia.
    54'
    55'
    En av Tampereen Ilvess spillere går i offside.
    56'
    57'
    Valentin Gasc (Seinajoen JK) slår en corner fra venstre side på OmaSP Stadion.
    59'
    60'
    Dommer Joni Hyytia gir Seydine N'Diaye (Tampereen Ilves) et gult kort.
    60'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Seinajoki fordi Valentin Gasc får behandling for en skade på banen.
    61'
    Hjørnespark til Seinajoen JK
    62'
    Valentin Gasc er på beina igjen og fortsetter kampen på OmaSP Stadion.
    62'
    63'
    64'
    Terry Yegbe
    Dommer Joni Hyytia viser Terry Yegbe (Seinajoen JK) det gule kortet.
    64'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Yusif Daouda Moussa
    Ut: Noel Hasa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Yusif Daouda Moussa, mens Noel Hasa tar plass på benken.
    65'
    Inn: Adam Larsson
    Ut: James Sabit
    Tampereen Ilves gjør sitt andre bytte. James Sabit erstattes av Adam Larsson.
    66'
    Inn: Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Ut: Oiva Jukkola
    Tampereen Ilves bytter ut Oiva Jukkola med Djair Terraii Carl Parfitt-Williams.
    66'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    71'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Jeremiah Streng
    Ut: Jaime Jose Moreno Ciorciari
    Jaime Jose Moreno Ciorciari (Seinajoen JK) erstattes av Jeremiah Streng.
    71'
    Inn: Otto Kemppainen
    Ut: Kingsley Ofori
    Seinajoen JK bytter ut Kingsley Ofori med Otto Kemppainen.
    71'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    71'
    72'
    73'
    73'
    I Seinajoki slår Valentin Gasc en corner fra venstre.
    73'
    74'
    75'
    76'
    Valentin Gasc
    Valentin Gasc (Seinajoen JK) mottar sitt første gule kort for dagen på OmaSP Stadion.
    76'
    Seinajoen JK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    79'
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    79'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    79'
    80'
    80'
    Inn: Badreddine Bushara
    Ut: Seydine N'Diaye
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Badreddine Bushara, mens Seydine N'Diaye tar plass på benken.
    83'
    Inn: Nooa Laine
    Ut: Pyry Petteri Hannola
    Seinajoen JK bytter ut Pyry Petteri Hannola med Nooa Laine. Dette er det tredje byttet som Joaquin Gomez gjør i dagens kamp.
    83'
    Santeri Haarala (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på OmaSP Stadion.
    85'
    Tampereen Ilves angriper, men blir avblåst for offside.
    86'
    87'
    Felipe Aspegren
    Felipe Aspegren (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.