Darren Bond signaliserer et frispark til Leeds United på egen banehalvdel.
    Queens Park Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Mål for Queens Park Rangers!
    Queens Park Rangers 1 - 0 Leeds United
    Mål: Ilias Chair
    Mål! Queens Park Rangers tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Ilias Chair på Loftus Road Stadium.
    8'
    Joel Piroe
    Leeds United fosser forover og Joel Piroe fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    Queens Park Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Crysencio Summerville (Leeds United) slår en corner fra høyre side på Loftus Road Stadium.
    14'
    Frispark for Leeds United på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til Queens Park Rangers på halvdelen til Leeds United.
    15'
    Gult kort til Leeds United
    Sam Byram
    Sam Byram (Leeds United) pådrar seg et gult kort.
    16'
    Frisparket tildelt Queens Park Rangers er farlig nær Leeds Uniteds målområde.
    16'
    Ilias Chair
    Ilias Chair (Queens Park Rangers) kommer til en målsjanse på Loftus Road Stadium, men klarer ikke å score.
    18'
    Lyndon Dykes
    Lyndon Dykes (Queens Park Rangers) kommer til en målsjanse på Loftus Road Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    19'
    Queens Park Rangers 2 - 0 Leeds United
    Mål: Lucas Andersen
    Målgivende: Chris Willock
    Mål! Queens Park Rangers øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Lucas Andersen på Loftus Road Stadium. Flott spill fra Chris Willock før målet.
    22'
    Joel Piroe
    Leeds United angriper i London. Joel Piroe fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Frispark for Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    25'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Queens Park Rangers.
    26'
    Frispark Queens Park Rangers.
    27'
    Leeds United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Crysencio Summerville
    Crysencio Summerville (Leeds United) avanserer forover på Loftus Road Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    32'
    Darren Bond tildeler Leeds United en corner. Crysencio Summerville sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    I London slår Crysencio Summerville en corner fra høyre.
    36'
    Crysencio Summerville (Leeds United) løfter inn en corner fra venstre på Loftus Road Stadium.
    38'
    Degnand Wilfried Gnonto
    Degnand Wilfried Gnonto (Leeds United) mottar sitt første gule kort for dagen på Loftus Road Stadium.
    41'
    41'
    Ilia Gruev (Leeds United) slår en corner fra høyre side på Loftus Road Stadium.
    44'
    Pause
    2. omgang
    Georginio Rutter
    Georginio Rutter (Leeds United) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Lucas Andersen (Queens Park Rangers) løfter inn en corner fra venstre på Loftus Road Stadium.
    49'
    Skudd utenfor mål, Queens Park Rangers
    Jake Clarke-Salter
    49'
    Hjørnespark til Leeds United
    51'
    Leeds United angriper, men avslutningen til Georginio Rutter går utenfor.
    51'
    52'
    52'
    54'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    I London slår Lucas Andersen en corner fra høyre.
    56'
    56'
    Spillerbytte - Queens Park Rangers
    Inn: Paul Smyth
    Ut: Lucas Andersen
    Marti Cifuentes Corvillo gjør dagens første bytte i London, når han tar ut Lucas Andersen og setter inn Paul Smyth.
    59'
    59'
    Ilias Chair (Queens Park Rangers) slår en corner fra venstre side på Loftus Road Stadium.
    62'
    I London slår Ilias Chair en corner fra venstre.
    63'
    Queens Park Rangers angriper, men Lyndon Dykes vinkes av for offside.
    63'
    Spillerbytte - Leeds United
    Inn: Mateo Joseph Fernandez
    Ut: Sam Byram
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leeds United. Inn kommer Mateo Joseph Fernandez, mens Sam Byram tar plass på benken.
    63'
    Gult kort til Queens Park Rangers
    Jack Colback
    Dommeren gir Jack Colback (Queens Park Rangers) et gult kort.
    64'
    64'
    Mateo Joseph Fernandez
    Leeds United avanserer forover i London. Mateo Joseph Fernandez avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    67'
    Darren Bond tildeler Queens Park Rangers en corner. Ilias Chair sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    70'
    Ilias Chair (Queens Park Rangers) løfter inn en corner fra høyre på Loftus Road Stadium.
    71'
    71'
    73'
    Queens Park Rangers 3 - 0 Leeds United
    Mål: Lyndon Dykes
    Målgivende: Ilias Chair
    Queens Park Rangers går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Lyndon Dykes. Ilias Chair var nest sist på ballen.
    73'
    Frispark Leeds United.
    78'
    Inn: Joe Gelhardt
    Ut: Georginio Rutter
    Daniel Farke (Leeds United) gjør sitt andre bytte for dagen. Joe Gelhardt erstatter Georginio Rutter.
    78'
    Inn: Jaidon Anthony
    Ut: Crysencio Summerville
    Leeds United bytter ut Crysencio Summerville med Jaidon Anthony. Dette er det tredje byttet som Daniel Farke gjør i dagens kamp.
    78'
    Joel Piroe
    Joel Piroe (Leeds United) kommer seg fri på Loftus Road Stadium, men avslutningen går utenfor.
    79'
    Inn: Isaac Hayden
    Ut: Jack Colback
    Bytte for Queens Park Rangers. Isaac Hayden kommer inn for Jack Colback på Loftus Road Stadium.
    80'
    Inn: Morgan Fox
    Ut: Jake Clarke-Salter
    Bytte for Queens Park Rangers. Morgan Fox kommer inn for Jake Clarke-Salter på Loftus Road Stadium.
    81'
    82'
    Sjanse til Leeds United! Degnand Wilfried Gnonto er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    Kan Queens Park Rangers utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    85'
    Queens Park Rangers 4 - 0 Leeds United
    Mål: Sam Field
    Sam Field header inn 4-0 og Queens Park Rangers øker ledelsen på Loftus Road Stadium. Ilias Chair sto for den målgivende pasningen.
    86'
    Inn: Albert Adomah
    Ut: Chris Willock
    Queens Park Rangers gjør sitt fjerde bytte. Chris Willock erstattes av Albert Adomah.
    87'
    Inn: Sinclair Armstrong
    Ut: Lyndon Dykes
    Marti Cifuentes Corvillo (Queens Park Rangers) gjør sitt femte bytte for dagen. Sinclair Armstrong erstatter Lyndon Dykes.
    87'
    Inn: Jamie Shackleton
    Ut: Degnand Wilfried Gnonto
    Degnand Wilfried Gnonto (Leeds United) erstattes av Jamie Shackleton.
    88'
    Joe Gelhardt
    Målsjanse! Joe Gelhardt (Leeds United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    Inn: Glen Kamara
    Ut: Ilia Gruev
    Daniel Farke gjør dagens femte bytte i London, når han tar ut Ilia Gruev og setter inn Glen Kamara.
    90'+1
    Queens Park Rangers fosser fremover, men Sinclair Armstrong går rett i offsidefella.
    90'+1
    Frispark til Leeds United på halvdelen til Queens Park Rangers.
    90'+4
    Jaidon Anthony
    Leeds United angriper i London. Jaidon Anthony avslutter på mål, men greier ikke å score.