I Ankara slår Pedrinho en corner fra venstre.
    Pendikspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Volkan Bayarslan signaliserer et frispark til Ankaragucu på egen banehalvdel.
    16'
    Abdoulay Diaby ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    20'
    Abdoulay Diaby ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ankara.
    21'
    Frispark for Ankaragucu på egen banehalvdel.
    24'
    Ankaragucu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Pedrinho (Ankaragucu) slår en corner fra høyre side på Eryaman Stadyumu.
    26'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Frispark til Ankaragucu på halvdelen til Pendikspor.
    30'
    Nuno Sequeira ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    31'
    Gult kort til MKE Ankaragucu
    Efkan Bekiroglu
    Dommer Volkan Bayarslan gir Efkan Bekiroglu (Ankaragucu) et gult kort.
    32'
    Volkan Bayarslan signaliserer et frispark til Pendikspor på egen banehalvdel.
    32'
    Pendikspor slipper å klare seg uten Nuno Sequeira som kommer tilbake på banen i Ankara.
    33'
    Nuno Sequeira (Pendikspor) løfter inn en corner fra høyre på Eryaman Stadyumu.
    33'
    Nuno Sequeira
    Nuno Sequeira (Pendikspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Volkan Bayarslan signaliserer et frispark til Pendikspor.
    35'
    38'
    Kazimcan Karatas
    Kazimcan Karatas (Ankaragucu) avanserer forover på Eryaman Stadyumu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    Ankaragucu angriper i Ankara. Efkan Bekiroglu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    44'
    44'
    Garry Rodrigues
    Ankaragucu angriper, men avslutningen til Garry Rodrigues går utenfor.
    45'+2
    Pause
    2. omgang
    Spillerbytte - MKE Ankaragucu
    Inn: Alexis Flips
    Ut: Garry Rodrigues
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ankaragucu. Inn kommer Alexis Flips, mens Garry Rodrigues tar plass på benken.
    46'
    Inn: Anastasios Chatzigiovannis
    Ut: Efkan Bekiroglu
    Efkan Bekiroglu (Ankaragucu) erstattes av Anastasios Chatzigiovannis.
    46'
    Anastasios Chatzigiovannis
    Sjanse! Ankaragucu avanserer forover, men Anastasios Chatzigiovannis avslutter utenfor.
    48'
    50'
    Frispark for Pendikspor på egen banehalvdel.
    53'
    54'
    Frispark Pendikspor.
    54'
    Tolga Cigerci
    Målsjanse! Tolga Cigerci (Ankaragucu) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Pendikspor angriper, men Volkan Bayarslan blåser for offside.
    57'
    Umut Nayir
    Umut Nayir (Pendikspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    58'
    Inn: Ali Kaan Guneren
    Ut: Tolga Cigerci
    Bytte for Ankaragucu. Ali Kaan Guneren kommer inn for Tolga Cigerci på Eryaman Stadyumu.
    61'
    Spillerbytte - Pendikspor
    Inn: Leandro Kappel
    Ut: Abdoulay Diaby
    Pendikspor gjør sitt første bytte. Abdoulay Diaby erstattes av Leandro Kappel.
    61'
    62'
    63'
    Volkan Bayarslan tildeler Pendikspor en corner. Erdem Ozgenc sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    Alpaslan Ozturk
    Målsjanse til Pendikspor! Alpaslan Ozturk treffer mål, men keeper redder.
    66'
    MKE Ankaragucu, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    Gult kort til Pendikspor
    Erdem Canpolat
    Dommer Volkan Bayarslan viser Erdem Canpolat (Pendikspor) det gule kortet.
    68'
    Ali Sowe
    Sjanse i Ankara! Ali Sowe (Ankaragucu) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    68'
    68'
    Ankaragucu angriper i Ankara. Kazimcan Karatas fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Målsjanse på Eryaman Stadyumu! Anastasios Chatzigiovannis fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    71'
    71'
    Inn: Federico Macheda
    Ut: Ali Sowe
    Emre Belozoglu (Ankaragucu) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Federico Macheda erstatter Ali Sowe.
    73'
    Ankaragucu angriper i Ankara, men blir avblåst for offside.
    75'
    VAR-situasjon
    Målet til MKE Ankaragucu sjekkes av VAR
    75'
    Målet til MKE Ankaragucu blir annullert
    75'
    77'
    Pedrinho
    Pedrinho (Ankaragucu) mottar sitt første gule kort for dagen på Eryaman Stadyumu.
    77'
    Kan Ankaragucu utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    Inn: Erencan Yardimci
    Ut: Erdem Ozgenc
    Pendikspor bytter ut Erdem Ozgenc med Erencan Yardimci. Dette er det andre byttet som Ibrahim Uzulmez gjør i dagens kamp.
    79'
    Alexis Flips
    Alexis Flips (Ankaragucu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    81'
    Dommeren gir Nuno Sequeira (Pendikspor) et gult kort.
    81'
    Inn: Mert Cetin
    Ut: Kazimcan Karatas
    Ankaragucu bytter ut Kazimcan Karatas med Mert Cetin.
    84'
    Christian Bassogog
    Ankaragucu angriper, men avslutningen til Christian Bassogog går utenfor.
    86'
    I Ankara slår Anastasios Chatzigiovannis en corner fra venstre.
    88'
    89'
    Inn: Emre Tasdemir
    Ut: Halil Akbunar
    Ibrahim Uzulmez gjør dagens tredje bytte i Ankara, når han tar ut Halil Akbunar og setter inn Emre Tasdemir.
    89'
    Hjørnespark til Pendikspor
    90'
    Gokcan Kaya
    Gokcan Kaya (Pendikspor) får et gult kort av dommer Volkan Bayarslan.
    90'
    Frispark i en god posisjon for Ankaragucu!
    90'+1
    Volkan Bayarslan tildeler Ankaragucu en corner. Christian Bassogog sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.