279
306
Author avatar

Ble dekket av NTB

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av kampen mellom Mandalskameratene og Bryne i den andre runden av NM cupen 2024.
    Mandalskameratene stod for en av cupbombene i den første runden av cupen da de slo ut "storebror". Laget fra Mandal fikk nemlig besøk av IK Start. De tok fortjent ledelsen etter 36 minutter med scoring fra Marko Culibrk. Etter 63 minutter utlignet Erik Schulze for Start og slik ble sluttresultatet etter fulltid og ekstraomganger. På straffesparkkonkurransen gikk Mandalskameratene seirene ut.
    Bryne FK gikk lekende lett videre fra første runde da de slo Forus og Gausel hele 0-10. Unggutten Kristian Skurve Haland scorte tre av de. Forus og Gausel spiller i 4.divisjon så dette blir et lite hakk opp i motstand da Mandalskameratene holder til i 3.divisjon.
    MK har startet sesongen med et tap og to uavgjort i de tre første kampene. Sist kamp endte 1-1 mot Sola. Sørlendingene ligger på en foreløpig 13.plass med to poeng i 3. divisjon avdeling 2.
    Bryne FK har startet OBOS-ligaen med to seire og to tap på de fire første kampene. Sist kamp var mot Raufoss, der de vant 0-1 etter scoring fra Duarte Moreira i det 71 minutt. Laget fra Rogaland ligger på en foreløpig 6.plass med seks poeng.
    Disse to lagene har møttes i treningskamper både i fjor og i vinter. I fjor endte resultatet 5-1 til Bryne og kampen i vinter endte 7-0 til samme lag.
    Kommer tilbake med lagoppstillingene omtrent en time før kampstart!
    Da er lagoppstillingene ute! Mandalskameratene gjør fire bytter fra NM-kampen mot Start. Alf Marius Abrahamsen, Tobias Aanensen, Mathias Wiig Hagen og Fredrik Antvort Soteland er ikke å finne i lagoppstillingen. Kun Soteland er å finne i troppen så mye tyder på at hjemmelaget sliter med skader. Endre Omland, Henehta Heh, Sebastian Damman og Thomas Beyene kommer inn i startoppstillingen.
    Bryne gjør hele syv endringer fra kampen mot Raufoss i helgen. Bemerker oss at Kristian Skurve Håland starter på topp. 17-åringen scoret tre mål forrige NM-kamp.
    Dagens dommer er Javi Jean-Marc Conny Leo Mertens. Med seg har han sine assistentdommere Steffen Tendvall Abrahamsen og Preben Birkeland Wassbakk. Dagens 4. dommer er Brage Nygård.
    Spillerne kommer ut på matta!
    Kampen har startet
    0'
    Årsvoll sparker i gang de første 45 minuttene
    0'
    Hjemmelaget faller ned i 5-4-1 når bortelaget triller.
    1'
    Offside for FK Mandalskameratene
    1'
    Tas kjapt.
    2'
    Tas kort.
    2'
    Håland prøver å utfordre, men går til utspark for Høksaas.
    5'
    Karlsen svinger inn innlegget, men Cajtoft ute å bokser.
    6'
    Heh får tøff i ryggen på Håland. Frispark for Bryne.
    7'
    Mål for Bryne!
    FK Mandalskameratene 0 - 1 Bryne
    Mål: Elias Årsvoll
    Målgivende: Sigurd Grønli
    Så scorer bortelaget! Grønli svinger inn frisparket elegant på bakerste stolpe og der står Årsvoll helt aleine. Årsvoll legger den til rette med kassa før han smellen den i mål. Fin scoring av bortelaget!
    7'
    Innkast høyt i banen for bortelaget.
    10'
    Nesten for Bryne! Grønli spilles igjennom før han legger den inn til Årsvoll som skyter, men Høksaas redder.
    10'
    Offside for Bryne
    11'
    Tas kjapt.
    11'
    Tas kort til Vik.
    12'
    Nære for Bryne igjen! Landu-Landu skipper Jonassen lekkert igjennom. Spissen tar ballen ned og avslutter like utenfor mål. Stor sjanse for bortelaget!
    14'
    Norheim får hard i ryggen på Omland. Frispark til hjemmelaget.
    16'
    Tas kort.
    16'
    Bryne får en kontring, men Vinsjevik vinner ballen fra Jonassen.
    19'
    Norheim feller Omland. Frispark for hjemmelaget.
    21'
    Tas kort til Vinsjevik.
    22'
    Grønli skaffer bortelaget et hjørnespark.
    23'
    Klareres ut.
    23'
    Kydland kaster inn i feltet, men ballen heades ut. I returrommet står Cilibrk som skyter utenfor mål.
    26'
    Klareres til nytt hjørnespark.
    26'
    Heades ut.
    26'
    Tas kort.
    27'
    Kydland svinger ballen inn. På innlegget er nesten Omland, men treffer bare hårstråene på spissen.
    29'
    Tas kort.
    29'
    FK Mandalskameratene 0 - 2 Bryne
    Mål: Sjur Jonassen
    Målgivende: Noah Hans Mneney
    For et mål! Jonassen mottar ballen utenfor 16-meteren og bare legger den perfekt i lengste. Perfekt utført av spissen!
    30'
    Tas kjapt.
    31'
    Klareres vekk.
    32'
    Frispark til Bryne høyt i banen. Skal slås inn.
    33'
    Høksaas ute å bokser.
    33'
    Jonassen skaffer bortelaget nok et hjørnespark.
    35'
    Får et nytt hjørnespark.
    35'
    Heades ut til et nytt hjørnespark.
    36'
    Svinger inn på bakerste og der er Vik, men headingen går utenfor mål.
    37'
    Slås langt mot Omland.
    37'
    39'
    Landu Landu prøver skuddet fra langt hold, men går langt over mål.
    40'
    Slås langt.
    40'
    Mneney feller Kydland.
    43'
    Tas kort.
    43'
    Hjemmelaget får frispark høyt i banen. Flyttes opp folk.
    45'
    Lander ned foran Valand som skyter i blokka og ut til hjørnespark.
    45'
    Nære på for hjemmelaget! Beyene slår den inn på bakerste og der står Valand helt aleine, men midtbanespilleren header den rett utenfor mål. Stor sjanse for hjemmelaget!
    45'
    Pause
    45'+1
    Det står 0-2 til Bryne etter halvspilt kamp! Bortelaget tok tidlig kontroll på kampen og har styrt det meste ut på her. Allerede etter åtte minutter så scoret Årsvoll etter et nydelig innlegg av Grønli. Bryne skapte flere sjanser før de fikk 0-2 etter en lekker scoring av Jonassen. Mandalskameratene fikk sin første sjanse rett før pause når Valand satt den like utenfor mål fra kloss hold.
    Spillerne kommer ut på matta igjen!
    2. omgang
    45'
    Spillerbytte - Bryne
    Inn: Luis Gorlich
    Ut: Eirik Franke Saunes
    45'
    Inn: Lars Erik Sødal
    Ut: Christian Landu Landu
    45'
    Omland sparker i gang de siste 45 minuttene!
    45'
    Kjempesjanse for Bryne! Grønli spiller Årsvoll elegant igjennom. Årsvoll finner Jonassen foran mål og der er spissen helt aleine med keeper, men sisteskansen redder. Dårlig utnyttet for bortelaget!
    45'
    Vik lemper opp mot Årsvoll, men blir for lang. Innkast for MK.
    49'
    49'
    Tas kjapt.
    49'
    Tas kort.
    50'
    Gult kort til FK Mandalskameratene
    River ned Grønli på vei igjennom.
    51'
    Tas kort til Mneney som avslutter, men langt utenfor mål.
    51'
    Heades ut fra første stolpe.
    54'
    Tas kort.
    55'
    Årsvoll kommer rundt, men innlegget går over mål.
    56'
    Hjemmelaget kontrer, men pasningen fra Heh går ut til utspark for bortelaget.
    58'
    Spillerbytte - FK Mandalskameratene
    Inn: Behzad Habib
    Ut: Thomas Yibio Beyene
    58'
    Inn: Fredrik Antvort Soteland
    Ut: Sebastian Damman
    58'
    Tas kort.
    59'
    Grønli svinger inn og der er Årsvoll som header ballen over mål.
    59'
    Gult kort til Bryne
    Noah Hans Mneney
    Stopper kontringen til hjemmelaget.
    61'
    Svinger inn frisparket, men går over alle og ut til utspark.
    61'
    Slås inn på første stolpe og der er Karlsen, men avslutningen går utenfor mål.
    63'
    Bedre fra hjemmelaget nå.
    64'
    Habib kommer rundt på kanten og slår inn til Heh som avslutter midt på keeper.
    65'
    Ny kjempesjanse til Bryne! Jonassen kommer nok en gang aleine med keeper. Denne gangen lobber spissen over keeper, men avslutningen går i tverrliggeren!
    66'
    Inn: Alfred Scriven
    Ut: Sjur Jonassen
    67'
    Inn: Andreas Dybevik
    Ut: Sigurd Grønli
    67'
    Tas kort til Hansen.
    68'
    Tobias Sira Hansen ligger nede.
    70'
    Scriven skaffer bortelaget et hjørnespark.
    72'
    Høksaas får frisparket.
    72'
    Slås langt.
    72'
    Isac Karlsen
    Seint inne i Årsvoll.
    73'
    74'
    FK Mandalskameratene 0 - 3 Bryne
    Målgivende: Kristian Skurve Håland
    Så sitter den igjen for Bryne! Bortelaget spiller seg fint oppover og tilslutt dytter Håland ballen videre til Årsvoll som setter den fint nede i hjørnet. Herlig scoring av bortelaget!
    75'
    Nå blir det tungt for hjemmelaget.
    78'
    FK Mandalskameratene 0 - 4 Bryne
    Mål: Andreas Dybevik
    Målgivende: Alfred Scriven
    Så står det 0-4! Bryne varter opp med nok et lekkert spill. Gorlich kommer rundt på kanten å spiller til Scriven som dytter den videre til Dybevik. Midtbanespilleren lekker den til rette og bare plasserer den fra utsiden av 16-meteren og hen i lengste. Fantastisk scoring av Dybevik.
    79'
    Inn: Duarte Moreira
    Ut: Elias Årsvoll
    79'
    Inn: Dejan Prelevic
    Ut: Endre Omland
    82'
    Inn: Lewi Brandser
    Ut: Bendik Valand
    82'
    82'
    Tas kort.
    82'
    Nære på for Bryne! Scriven skyter via Vinsjevik, men Høksaas redder.
    84'
    Hjørnespark til Bryne
    85'
    FK Mandalskameratene 0 - 5 Bryne
    Mål: Noah Hans Mneney
    Målgivende: Andreas Dybevik
    0-5! Dybevik svinger inn hjørnesparket og treffer Mneney. Mneney header den mot mål. Vinsjevik redder på strekk, men linjedommer vinker med flagget og sier den har vært inne.
    85'
    Frede Emanuel Kydland
    86'
    Klarers vekk.
    86'
    FK Mandalskameratene 0 - 6 Bryne
    Mål: Alfred Scriven
    Nå skjer det mye her! Bryne går opp i 0-6 med Scriven. Scriven avslutter fra kloss hold og rett i mål etter han plukker opp returen fra Høksaas.
    87'
    FK Mandalskameratene 0 - 7 Bryne
    Mål: Kristian Skurve Håland
    Målgivende: Lars Erik Sødal
    Så scorer Håland! Håland blir spilt lekkert igjennom av Sødal og aleine med keeper så er Håland iskald. 0-7 til bortelaget!
    90'
    Tas kjapt.
    90'+1
    Kampen er slutt
    90'+3
    Det ble 0-7 til Bryne etter en fantastisk andre omgang av bortelaget! Bryne tok tidlig grep på kampen og scoret allerede etter åtte minutter. Bortelaget hadde mye ball og spilte MK lave i store deler av kampen. Mot slutten av andre omgang raknet det helt for hjemmelaget og Bryne puttet fem mål på de siste 15 minuttene. Gratulerer til Bryne som går videre til tredje runde av cupen og kan ta med seg et godt resultat. Takk for meg!
VG Live er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her