Kampen har startet.
    Frispark for FC Orenburg på egen banehalvdel.
    2'
    Evgeni Bulanov signaliserer et frispark til FK Dinamo Moscow på egen banehalvdel.
    3'
    Gabriel Florentin
    Gabriel Florentin (FC Orenburg) kommer til en målsjanse på Gazovik Stadium, men klarer ikke å score.
    6'
    FC Orenburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Hjørnespark til FC Orenburg
    8'
    Skudd utenfor mål, FC Orenburg
    9'
    Evgeni Bulanov signaliserer et frispark til FK Dinamo Moscow.
    9'
    I Rostoshi slår Daniil Fomin en corner fra venstre.
    11'
    11'
    I Rostoshi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    Diego Laxalt
    Målsjanse til FK Dinamo Moscow! Diego Laxalt treffer mål, men keeper redder.
    12'
    FC Orenburg, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Hjørnespark til FK Dinamo Moscow
    13'
    14'
    Kan FK Dinamo Moscow utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    16'
    Gult kort til FC Orenburg
    Matias Damian Perez
    Matias Damian Perez (FC Orenburg) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    16'
    Daniil Fomin
    FK Dinamo Moscow angriper, men avslutningen til Daniil Fomin går utenfor.
    17'
    18'
    Maksim Sidorov
    FC Orenburg angriper. Maksim Sidorov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    FK Dinamo Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    19'
    Frispark til FK Dinamo Moscow på halvdelen til FC Orenburg.
    20'
    Jordhy Thompson
    Jordhy Thompson (FC Orenburg) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    22'
    22'
    Evgeni Bulanov signaliserer et frispark til FC Orenburg på egen banehalvdel.
    24'
    Evgeni Bulanov signaliserer et frispark til FC Orenburg like utenfor FK Dinamo Moscow-området.
    25'
    Det blir farlig! Frispark for FK Dinamo Moscow er nær straffområde.
    27'
    Luis Chavez
    Luis Chavez (FK Dinamo Moscow) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Brian Mansilla
    Brian Mansilla (FC Orenburg) kommer seg fri på Gazovik Stadium, men avslutningen går utenfor.
    30'
    31'
    FC Orenburg angriper, men blir avblåst for offside.
    32'
    Frispark FK Dinamo Moscow.
    34'
    Konstantin Tyukavin
    FK Dinamo Moscow angriper i Rostoshi. Konstantin Tyukavin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    36'
    Dmitry Vorobyev
    FC Orenburg angriper på Gazovik Stadium, men Dmitry Vorobyev header utenfor.
    39'
    40'
    Brian Mansilla (FC Orenburg) slår en corner fra høyre side på Gazovik Stadium.
    41'
    Skudd på mål, FC Orenburg
    42'
    42'
    Gabriel Florentin (FC Orenburg) løfter inn en corner fra venstre på Gazovik Stadium.
    43'
    43'
    44'
    I Rostoshi slår Ivan Basic en corner fra høyre.
    45'
    Pause
    2. omgang
    46'
    FK Dinamo Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    52'
    FC Orenburg angriper i Rostoshi. Brian Mansilla fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Mål for FK Dinamo Moscow!
    FC Orenburg 0 - 1 FK Dinamo Moscow
    Mål: Konstantin Tyukavin
    Målgivende: Daniil Fomin
    Mål! FK Dinamo Moscow tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Konstantin Tyukavin på Gazovik Stadium. Det er en fin assist fra Daniil Fomin.
    55'
    Gabriel Florentin (FC Orenburg) kommer til en målsjanse på Gazovik Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Spillet på Gazovik Stadium er stoppet midlertidig fordi Sergey Parshivlyuk ligger nede.
    58'
    58'
    Spillerbytte - FK Dinamo Moscow
    Inn: Milan Majstorovic
    Ut: Sergey Parshivlyuk
    Marcel Licka (FK Dinamo Moscow) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Milan Majstorovic erstatter Sergey Parshivlyuk som sannsynligvis er skadet.
    59'
    Inn: Fedor Smolov
    Ut: Konstantin Tyukavin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Dinamo Moscow. Inn kommer Fedor Smolov, mens Konstantin Tyukavin tar plass på benken.
    59'
    I Rostoshi slår Gabriel Florentin en corner fra høyre.
    59'
    60'
    63'
    Danila Khotulev
    Danila Khotulev (FC Orenburg) visar framfötterna men nickar utanför.
    63'
    Brian Mansilla ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    64'
    FC Orenburg slipper å klare seg uten Brian Mansilla som kommer tilbake på banen igjen.
    65'
    Sjanse! FC Orenburg avanserer forover, men Gabriel Florentin avslutter utenfor.
    65'
    Inn: Denis Makarov
    Ut: Diego Laxalt
    FK Dinamo Moscow bytter ut Diego Laxalt med Denis Makarov.
    66'
    Inn: Nicolas Moumi Ngamaleu
    Ut: Bitelo
    Marcel Licka gjør dagens fjerde bytte i Rostoshi, når han tar ut Bitelo og setter inn Nicolas Moumi Ngamaleu.
    66'
    Ivan Basic
    Sjanse til FC Orenburg! Ivan Basic er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    FC Orenburgs Gabriel Florentin blåses av for offside på Gazovik Stadium.
    68'
    Spillerbytte - FC Orenburg
    Inn: Lucas Gabriel Vera
    Ut: Ivan Basic
    Bytte for FC Orenburg. Lucas Gabriel Vera kommer inn for Ivan Basic på Gazovik Stadium.
    68'
    Inn: Jimmy Marin
    Ut: Dmitry Vorobyev
    FC Orenburg bytter ut Dmitry Vorobyev med Jimmy Marin. Dette er det andre byttet som David Deogracia gjør i dagens kamp.
    68'
    FC Orenburg 0 - 2 FK Dinamo Moscow
    Mål: Nicolas Moumi Ngamaleu
    Målgivende: Fedor Smolov
    I Rostoshi øker FK Dinamo Moscow ledelsen til 0-2 takket være et mål av Nicolas Moumi Ngamaleu. Flott spill fra Fedor Smolov før målet.
    72'
    Jorge Andres Carrascal Guardo (FK Dinamo Moscow) vinkes av for offside i Rostoshi.
    75'
    76'
    Mohammad Ghorbani
    Mohammad Ghorbani (FC Orenburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Gazovik Stadium.
    76'
    Mål for FC Orenburg!
    FC Orenburg 1 - 2 FK Dinamo Moscow
    Mål: Brian Mansilla
    Målgivende: Maksim Sidorov
    Mål! Brian Mansilla holder FC Orenburget inne i kampen med en redusering til 1-2. Maksim Sidorov var nest sist på ballen.
    77'
    Inn: Iaroslav Mikhailov
    Ut: Maksim Sidorov
    Maksim Sidorov (FC Orenburg) erstattes av Iaroslav Mikhailov.
    79'
    Inn: Andrey Malykh
    Ut: Mohammad Ghorbani
    David Deogracia (FC Orenburg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Andrey Malykh erstatter Mohammad Ghorbani.
    79'
    I Rostoshi header Brian Mansilla (FC Orenburg) mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    Inn: Stepan Oganesyan
    Ut: Jordhy Thompson
    FC Orenburg gjør sitt femte bytte. Jordhy Thompson erstattes av Stepan Oganesyan.
    81'
    Fedor Smolov
    Målsjanse! Fedor Smolov (FK Dinamo Moscow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Inn: Aleksandr Kutitsky
    Ut: Jorge Andres Carrascal Guardo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Dinamo Moscow. Inn kommer Aleksandr Kutitsky, mens Jorge Andres Carrascal Guardo tar plass på benken.
    83'
    83'
    Fedor Smolov (FK Dinamo Moscow) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Andrey Malykh
    Andrey Malykh (FC Orenburg) får et gult kort av dommer Evgeni Bulanov.
    86'
    87'
    89'
    90'
    FK Dinamo Moscow angriper i Rostoshi. Fedor Smolov fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    En av FC Orenburgs spillere går i offside.
    90'+2
    Gult kort til FK Dinamo Moscow
    Anton Shunin
    Anton Shunin (FK Dinamo Moscow) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+4
    Frispark til FC Orenburg på halvdelen til FK Dinamo Moscow.
    90'+4
    Nicolas Marichal
    Nicolas Marichal får gult kort av dommer Evgeni Bulanov, og må dermed stå over en kamp for FK Dinamo Moscow.