98
    Kampen har startet
    Eintracht Frankfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Philipp Max (Eintracht Frankfurt) løfter inn en corner fra høyre på Deutsche Bank Park.
    6'
    Frispark FC Augsburg.
    7'
    Skudd utenfor mål, Eintracht Frankfurt
    11'
    Mål for FC Augsburg!
    Eintracht Frankfurt 0 - 1 FC Augsburg
    Mål: Ruben Vargas
    Målgivende: Ermedin Demirovic
    FC Augsburg leder 0-1 etter en scoring av Ruben Vargas. Ermedin Demirovic sto for den målgivende pasningen.
    13'
    Skudd på mål, Eintracht Frankfurt
    15'
    FC Augsburg, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    I Frankfurt slår Philipp Max en corner fra høyre.
    15'
    15'
    20'
    Skudd utenfor mål, FC Augsburg
    23'
    24'
    24'
    Martin Petersen tildeler Eintracht Frankfurt en corner. Philipp Max sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Arne Engels (FC Augsburg) slår en corner fra høyre side på Deutsche Bank Park.
    28'
    28'
    FC Augsburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Eintracht Frankfurt.
    33'
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) slår en corner fra høyre side på Deutsche Bank Park.
    36'
    Det blir farlig! Frispark for Eintracht Frankfurt er nær straffområde.
    39'
    En av Eintracht Frankfurts spillere blir avblåst for offside på Deutsche Bank Park.
    40'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt.
    43'
    44'
    Pause
    2. omgang
    En av FC Augsburgs spillere går i offside.
    46'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    47'
    Gult kort til FC Augsburg
    Arne Engels
    Arne Engels (FC Augsburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    49'
    Frispark til Eintracht Frankfurt på halvdelen til FC Augsburg.
    49'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt like utenfor FC Augsburg-området.
    50'
    52'
    I Frankfurt slår Fares Chaibi en corner fra venstre.
    53'
    Mål for Eintracht Frankfurt!
    Eintracht Frankfurt 1 - 1 FC Augsburg
    Mål: Fares Chaibi
    Målgivende: Eric Ebimbe
    Fares Chaibi scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Eric Ebimbe før målet.
    55'
    Spillerbytte - FC Augsburg
    Inn: Pep Biel
    Ut: Ruben Vargas
    FC Augsburg gjør sitt første bytte. Ruben Vargas erstattes av Pep Biel.
    57'
    I Frankfurt har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    En av FC Augsburgs spillere blir avblåst for offside.
    59'
    Eintracht Frankfurt 2 - 1 FC Augsburg
    Mål: Hugo Ekitike
    Mål! Hugo Ekitike gir Eintracht Frankfurt ledelsen 2-1 i Frankfurt.
    61'
    63'
    64'
    64'
    Ermedin Demirovic
    Ermedin Demirovic (FC Augsburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    65'
    Frispark for Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    65'
    Inn: Patric Pfeiffer
    Ut: Phillip Tietz
    Jess Christian Thorup gjør dagens andre bytte i Frankfurt, når han tar ut Phillip Tietz og setter inn Patric Pfeiffer.
    65'
    67'
    Jeffrey Gouweleeuw
    Jeffrey Gouweleeuw (FC Augsburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Deutsche Bank Park.
    67'
    68'
    68'
    Spillerbytte - Eintracht Frankfurt
    Inn: Niels Nkounkou
    Ut: Philipp Max
    Philipp Max (Eintracht Frankfurt) erstattes av Niels Nkounkou.
    70'
    71'
    74'
    Hjørnespark til FC Augsburg
    76'
    Inn: Ansgar Knauff
    Ut: Eric Ebimbe
    Eintracht Frankfurt bytter ut Eric Ebimbe med Ansgar Knauff. Dette er det andre byttet som Dino Toppmoller gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Hugo Larsson
    Ut: Hugo Ekitike
    Dino Toppmoller (Eintracht Frankfurt) gjør sitt tredje bytte for dagen. Hugo Larsson erstatter Hugo Ekitike.
    79'
    Inn: Sven Michel
    Ut: Arne Engels
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Augsburg. Inn kommer Sven Michel, mens Arne Engels tar plass på benken.
    80'
    Inn: Tim Breithaupt
    Ut: Kristijan Jakic
    FC Augsburg bytter ut Kristijan Jakic med Tim Breithaupt.
    80'
    FC Augsburg fosser fremover, men Martin Petersen blåser for offside på Deutsche Bank Park.
    81'
    Arne Maier (FC Augsburg) slår en corner fra venstre side på Deutsche Bank Park.
    85'
    86'
    Inn: Hrvoje Smolcic
    Ut: Aurelio Buta
    Eintracht Frankfurt gjør sitt fjerde bytte. Aurelio Buta erstattes av Hrvoje Smolcic.
    89'
    Inn: Ignacio Ferri Julia
    Ut: Mario Gotze
    Eintracht Frankfurt bytter ut Mario Gotze med Ignacio Ferri Julia.
    89'
    Gult kort til Eintracht Frankfurt
    Robin Koch
    Dommeren gir Robin Koch (Eintracht Frankfurt) et gult kort.
    90'
    90'
    90'+2
    Ansgar Knauff
    Ansgar Knauff (Eintracht Frankfurt) pådrar seg et gult kort.
    90'+3
    Martin Petersen tildeler FC Augsburg en corner. Arne Maier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.