Frispark Crystal Palace FC.
    4'
    I London slår Eberechi Eze en corner fra venstre.
    5'
    Thomas Bramall tildeler Crystal Palace FC en corner. Eberechi Eze sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Crystal Palace FC fosser fremover, men Eberechi Eze går rett i offsidefella.
    7'
    Eberechi Eze
    Crystal Palace FC avanserer forover i London. Eberechi Eze avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Eberechi Eze (Crystal Palace FC) slår en corner fra høyre side på Selhurst Park.
    14'
    Jean Philippe Mateta
    Jean Philippe Mateta (Crystal Palace FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Eberechi Eze (Crystal Palace FC) løfter inn en corner fra venstre på Selhurst Park.
    16'
    Adam Wharton
    Crystal Palace FC angriper. Adam Wharton får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    Newcastle United, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Jordan Ayew
    Jordan Ayew (Crystal Palace FC) kommer til en målsjanse på Selhurst Park, men klarer ikke å score.
    18'
    Dommer Thomas Bramall venter med å sette i gang spillet fordi Bruno Guimaraes ligger nede.
    21'
    Bruno Guimaraes er tilbake på banen igjen.
    22'
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Crystal Palace FC.
    23'
    Målsjanse til Crystal Palace FC! Eberechi Eze treffer mål, men keeper redder.
    23'
    23'
    Frispark for Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    24'
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    26'
    Newcastle United FC angriper i London, men blir avblåst for offside.
    27'
    Jordan Ayew
    Jordan Ayew (Crystal Palace FC) avanserer forover på Selhurst Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    28'
    28'
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Newcastle United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Crystal Palace FC.
    31'
    Crystal Palace FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    32'
    34'
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark for Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til Crystal Palace
    Chris Richards
    Chris Richards (Crystal Palace FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    Newcastle United FC fosser fremover, men Thomas Bramall blåser for offside på Selhurst Park.
    44'
    Frispark til Newcastle United FC på halvdelen til Crystal Palace FC.
    45'+1
    Jordan Ayew
    Jordan Ayew (Crystal Palace FC) får et gult kort av dommer Thomas Bramall.
    45'+1
    Pause
    2. omgang
    47'
    Thomas Bramall tildeler Newcastle United FC en corner. Anthony Gordon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Crystal Palace FC angriper, men Thomas Bramall blåser for offside.
    51'
    53'
    Mål for Crystal Palace!
    Crystal Palace 1 - 0 Newcastle United
    Mål: Jean Philippe Mateta
    Målgivende: Jordan Ayew
    Crystal Palace FC leder 1-0 etter en scoring av Jean Philippe Mateta. Flott spill fra Jordan Ayew før målet.
    55'
    Crystal Palace FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    59'
    Det blir farlig! Frispark for Crystal Palace FC er nær straffområde.
    60'
    Gult kort til Newcastle United
    Anthony Gordon
    Dommer Thomas Bramall gir Anthony Gordon (Newcastle United FC) et gult kort.
    60'
    Eberechi Eze (Crystal Palace FC) løfter inn en corner fra høyre på Selhurst Park.
    62'
    Crystal Palace FC avanserer forover og Jean Philippe Mateta kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    63'
    63'
    Spillerbytte - Newcastle United
    Inn: Lewis Hall
    Ut: Harvey Barnes
    Harvey Barnes (Newcastle United FC) erstattes av Lewis Hall.
    65'
    Inn: Callum Wilson
    Ut: Jacob Murphy
    Eddie Howe (Newcastle United FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Callum Wilson erstatter Jacob Murphy.
    65'
    Eberechi Eze (Crystal Palace FC) slår en corner fra venstre side på Selhurst Park.
    65'
    Will Hughes
    Crystal Palace FC angriper, men avslutningen til Will Hughes går utenfor.
    65'
    66'
    Adam Wharton (Crystal Palace FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    67'
    68'
    Målsjanse! Adam Wharton (Crystal Palace FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Michael Olise
    Ut: Jordan Ayew
    Crystal Palace FC gjør sitt første bytte. Jordan Ayew erstattes av Michael Olise.
    73'
    75'
    Sean Longstaff
    Sean Longstaff (Newcastle United FC) pådrar seg et gult kort.
    77'
    VAR-situasjon
    VAR sjekker om det er straffe til Newcastle United
    77'
    Ingen straffe til Newcastle United
    77'
    Crystal Palace FC angriper, men blir avblåst for offside.
    78'
    80'
    Elliot Anderson
    Dommer Thomas Bramall viser Elliot Anderson (Newcastle United FC) det gule kortet.
    80'
    Inn: Jeffrey Schlupp
    Ut: Eberechi Eze
    Crystal Palace FC bytter ut Eberechi Eze med Jeffrey Schlupp. Dette er det andre byttet som Oliver Glasner gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Jairo Riedewald
    Ut: Adam Wharton
    Bytte for Crystal Palace FC. Jairo Riedewald kommer inn for Adam Wharton på Selhurst Park.
    83'
    En av Crystal Palace FCs spillere går i offside.
    84'
    85'
    Newcastle United FC avanserer forover på Selhurst Park og Elliot Anderson kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Crystal Palace FC.
    86'
    Crystal Palace, prøver et skudd, men det reddes
    86'
    Crystal Palace 2 - 0 Newcastle United
    Målgivende: Will Hughes
    Jean Philippe Mateta setter ballen i mål og øker Crystal Palace FCs ledelse til 2-0 i London. Det er en fin assist fra Will Hughes.
    88'
    Inn: Matt Ritchie
    Ut: Sean Longstaff
    Eddie Howe gjør dagens tredje bytte i London, når han tar ut Sean Longstaff og setter inn Matt Ritchie.
    90'
    Inn: Joe White
    Ut: Lewis Hall
    Bytte for Newcastle United FC. Joe White kommer inn for Lewis Hall på Selhurst Park.
    90'
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Crystal Palace FC like utenfor Newcastle United FC-området.
    90'+1
    I London slår Michael Olise en corner fra høyre.
    90'+2
    Chris Richards (Crystal Palace FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    90'+2
    90'+2
    Sjanse i London! Anthony Gordon (Newcastle United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+5
    90'+5
    Anthony Gordon (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra venstre på Selhurst Park.