Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Cagliari fordi Carlos Jonas Alcaraz får behandling for en skade på banen.
    I Cagliari slår Tommaso Augello en corner fra venstre.
    Eldor Shomurodov (Cagliari Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Juventus Turin slipper å klare seg uten Carlos Jonas Alcaraz som kommer tilbake på banen igjen.
    9'
    Nahitan Nandez (Cagliari Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Unipol Domus.
    15'
    Cagliari Calcio avanserer forover på Unipol Domus og Eldor Shomurodov kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Juventus Turin.
    15'
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Frispark for Juventus Turin på egen banehalvdel.
    16'
    Marco Piccinini signaliserer et frispark til Cagliari Calcio.
    18'
    Gianluca Gaetano
    Gianluca Gaetano (Cagliari Calcio) header mot mål, men ballen går utenfor.
    19'
    Tim Weah
    Sjanse til Juventus Turin! Tim Weah er nær ved å score, men keeper redder.
    20'
    Cagliari, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Marco Piccinini tildeler Juventus Turin en corner. Andrea Cambiaso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Marco Piccinini signaliserer et frispark til Cagliari Calcio på egen banehalvdel.
    21'
    Cagliari Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    25'
    Nahitan Nandez (Cagliari Calcio) slår en corner fra høyre side på Unipol Domus.
    27'
    Zito
    Zito (Cagliari Calcio) avanserer forover på Unipol Domus. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    27'
    27'
    VAR-situasjon
    VAR sjekker om det er straffe til Cagliari
    28'
    Dommeren dømmer straffe til Cagliari
    29'
    Straffe til Cagliari
    29'
    Cagliari scorer på straffe!
    Cagliari 1 - 0 Juventus
    Mål: Gianluca Gaetano
    Mål! Gianluca Gaetano gir Cagliari Calcio ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    30'
    32'
    Zito
    Sjanse! Cagliari Calcio avanserer forover, men Zito avslutter utenfor.
    33'
    Frispark til Juventus Turin på halvdelen til Cagliari Calcio.
    34'
    Gult kort til Juventus
    Wojciech Szczesny
    Wojciech Szczesny (Juventus Turin) mottar sitt første gule kort for dagen på Unipol Domus.
    35'
    35'
    Cagliari 2 - 0 Juventus
    Mål: Yerry Mina
    Yerry Mina øker Cagliari Calcios ledelse til 2-0 etter et velplassert straffespark.
    36'
    Carlos Jonas Alcaraz
    Juventus Turin angriper, men avslutningen til Carlos Jonas Alcaraz går utenfor.
    38'
    41'
    Offside! Federico Chiesa (Juventus Turin) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    43'
    Målet til Juventus sjekkes av VAR
    44'
    Målet til Juventus blir annullert
    44'
    Frispark til Cagliari Calcio på halvdelen til Juventus Turin.
    45'+1
    45'+2
    Marco Piccinini signaliserer et frispark til Juventus Turin.
    45'+2
    Gult kort til Cagliari
    Zito
    Zito får gult kort og må stå over en kamp for Cagliari Calcio!
    45'+2
    45'+2
    Tim Weah
    Tim Weah (Juventus Turin) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+2
    Spillet på Unipol Domus er stoppet midlertidig fordi Zito ligger nede.
    45'+3
    Zito er tilbake i kampen igjen.
    45'+3
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Zito (Cagliari Calcio) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+4
    Zito er tilbake på banen igjen.
    45'+5
    Juventus Turin fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+5
    Dommer Marco Piccinini venter med å sette i gang spillet fordi Carlos Jonas Alcaraz ligger nede.
    45'+6
    Pause
    2. omgang
    Spillerbytte - Cagliari
    Inn: Matteo Prati
    Ut: Sulemana
    Cagliari Calcio bytter ut Sulemana med Matteo Prati. Dette er det første byttet som Claudio Ranieri gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Kenan Yildiz
    Ut: Carlos Jonas Alcaraz
    Carlos Jonas Alcaraz (Juventus Turin) erstattes av Kenan Yildiz.
    46'
    Frispark for Cagliari Calcio på egen banehalvdel.
    48'
    Bremer
    Dommer Marco Piccinini gir Bremer (Juventus Turin) et gult kort.
    48'
    50'
    Cagliari Calcio angriper, men Marco Piccinini blåser for offside.
    50'
    Matteo Prati
    Cagliari Calcio angriper i Cagliari. Matteo Prati avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    51'
    54'
    Marco Piccinini signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    54'
    57'
    Nahitan Nandez
    Nahitan Nandez (Cagliari Calcio) pådrar seg et gult kort.
    60'
    Marco Piccinini signaliserer et frispark til Juventus Turin like utenfor Cagliari Calcio-området.
    60'
    Mål for Juventus!
    Cagliari 2 - 1 Juventus
    Mål: Dusan Vlahovic
    Mål! Dusan Vlahovic reduserer til 2-1 på Unipol Domus i Cagliari.
    61'
    62'
    Federico Chiesa (Juventus Turin) slår en corner fra venstre side på Unipol Domus.
    67'
    Inn: Weston McKennie
    Ut: Tim Weah
    Massimiliano Allegri (Juventus Turin) gjør sitt andre bytte for dagen. Weston McKennie erstatter Tim Weah.
    68'
    Inn: Alessandro Deiola
    Ut: Gianluca Gaetano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cagliari Calcio. Inn kommer Alessandro Deiola, mens Gianluca Gaetano tar plass på benken.
    69'
    72'
    Juventus Turin fosser fremover, men Marco Piccinini blåser for offside på Unipol Domus.
    74'
    Inn: Arkadiusz Milik
    Ut: Manuel Locatelli
    Juventus Turin bytter ut Manuel Locatelli med Arkadiusz Milik.
    74'
    75'
    Eldor Shomurodov (Cagliari Calcio) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Unipol Domus.
    78'
    Inn: Gabriele Zappa
    Ut: Nahitan Nandez
    Claudio Ranieri gjør dagens tredje bytte i Cagliari, når han tar ut Nahitan Nandez og setter inn Gabriele Zappa.
    79'
    Inn: Nicolas Viola
    Ut: Eldor Shomurodov
    Cagliari Calcio gjør sitt fjerde bytte. Eldor Shomurodov erstattes av Nicolas Viola.
    79'
    80'
    Gabriele Zappa ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    81'
    Federico Chiesa (Juventus Turin) løfter inn en corner fra venstre på Unipol Domus.
    81'
    Gabriele Zappa er på beina igjen og fortsetter kampen.
    82'
    Eldor Shomurodov ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Cagliari.
    82'
    Dusan Vlahovic
    Juventus Turin angriper i Cagliari. Dusan Vlahovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    85'
    86'
    Inn: Samuel Iling-Junior
    Ut: Andrea Cambiaso
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Juventus Turin. Inn kommer Samuel Iling-Junior, mens Andrea Cambiaso tar plass på benken.
    86'
    Inn: Mateusz Wieteska
    Ut: Pantelis Chatzidiakos
    Cagliari Calcio bytter ut Pantelis Chatzidiakos med Mateusz Wieteska.
    87'
    Cagliari scorer selvmål!
    Cagliari 2 - 2 Juventus
    Mål: Alberto Dossena
    Alberto Dossena har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 2-2.
    87'
    88'
    Marco Piccinini tildeler Cagliari Calcio en corner. Nicolas Viola sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    Tommaso Augello vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    89'
    Cagliari Calcio slipper å klare seg uten Tommaso Augello som kommer tilbake på banen i Cagliari.
    90'
    Kenan Yildiz
    Juventus Turin fosser forover og Kenan Yildiz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.