Kampen er i gang på Nilton Santos.
    Frispark for Universitario på egen banehalvdel.
    3'
    Dommer Jesus Valenzuela Saez venter med å sette i gang spillet fordi Soares ligger nede.
    9'
    Spillerbytte - Botafogo FR RJ
    Inn: Carlos Eduardo
    Ut: Soares
    Botafogo FR RJ bytter ut Soares som ikke ser ut til å kunne fortsette. Artur Jorge blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Carlos Eduardo.
    10'
    Segundo Arlen Portocarrero Rodriguez
    Universitario avanserer forover i Rio de Janeiro. Segundo Arlen Portocarrero Rodriguez avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    En av Botafogo FR RJs spillere blir avblåst for offside.
    13'
    VAR-situasjon
    Målet til Botafogo FR RJ sjekkes av VAR
    14'
    Målet til Botafogo FR RJ blir annullert
    14'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Universitario på egen banehalvdel.
    15'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Botafogo FR RJ.
    16'
    Gult kort til Universitario de Deportes
    Marco Antonio Saravia Antinori
    Dommer Jesus Valenzuela Saez gir Marco Antonio Saravia Antinori (Universitario) et gult kort.
    16'
    Flores Edison
    Universitario angriper, men avslutningen til Flores Edison går utenfor.
    21'
    Flores Edison (Universitario) løfter inn en corner fra venstre på Nilton Santos.
    25'
    Skudd utenfor mål, Universitario de Deportes
    25'
    Hugo (Botafogo FR RJ) slår en corner fra høyre side på Nilton Santos.
    28'
    Luiz Henrique
    Botafogo FR RJ angriper på Nilton Santos. Luiz Henrique header utenfor.
    28'
    Luiz Henrique (Botafogo FR RJ) header utenfor.
    33'
    Frispark Botafogo FR RJ.
    35'
    I Rio de Janeiro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Jefferson Savarino
    I Rio de Janeiro får Jefferson Savarino (Botafogo FR RJ) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    36'
    Universitario de Deportes, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Hjørnespark til Botafogo FR RJ
    36'
    Frispark til Botafogo FR RJ på halvdelen til Universitario.
    38'
    40'
    41'
    Marlon Freitas
    Marlon Freitas (Botafogo FR RJ) kommer seg fri på Nilton Santos, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Jesus Valenzuela Saez tildeler Universitario en corner. Andy Polo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Jose Antonio dos Santos Junior
    Jose Antonio dos Santos Junior (Botafogo FR RJ) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Botafogo FR RJ tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Frispark for Botafogo FR RJ på egen banehalvdel.
    45'
    Alex Eduardo Valera Sandoval
    Alex Eduardo Valera Sandoval (Universitario) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Universitario.
    45'+1
    45'+3
    Aldo Corzo
    Aldo Corzo (Universitario) får et gult kort av dommer Jesus Valenzuela Saez.
    45'+3
    Pause
    2. omgang
    Inn: Alexander Nahuel Barboza Ullua
    Ut: Bastos
    Artur Jorge (Botafogo FR RJ) gjør sitt andre bytte for dagen. Alexander Nahuel Barboza Ullua erstatter Bastos.
    46'
    Mål for Botafogo FR RJ!
    Botafogo FR RJ 1 - 0 Universitario de Deportes
    Mål: Carlos Eduardo
    Målgivende: Jose Antonio dos Santos Junior
    I Rio de Janeiro tar Botafogo FR RJ ledelsen 1-0 etter et mål av Carlos Eduardo. Det er en fin assist fra Jose Antonio dos Santos Junior.
    47'
    Andy Polo (Universitario) slår en corner fra høyre side på Nilton Santos.
    53'
    54'
    Williams Ismael Riveros Ibanez
    Williams Ismael Riveros Ibanez (Universitario) header utenfor.
    55'
    Botafogo FR RJ 2 - 0 Universitario de Deportes
    Mål: Luiz Henrique
    Målgivende: Jefferson Savarino
    Mål! Botafogo FR RJ øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Luiz Henrique på Nilton Santos. Jefferson Savarino sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Frisparket tildelt Universitario er farlig nær Botafogo FR RJs målområde.
    59'
    Gult kort til Botafogo FR RJ
    John Victor
    John Victor (Botafogo FR RJ) mottar sitt første gule kort for dagen på Nilton Santos.
    59'
    Botafogo FR RJ angriper i Rio de Janeiro, men blir avblåst for offside.
    61'
    Universitario tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Spillerbytte - Universitario de Deportes
    Inn: Diego Fernando Dorregaray
    Ut: Alex Eduardo Valera Sandoval
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Universitario. Inn kommer Diego Fernando Dorregaray, mens Alex Eduardo Valera Sandoval tar plass på benken.
    67'
    Inn: Jairo Jair Concha Gonzales
    Ut: Jorge Salvador Murrugarra Torres
    Bytte for Universitario. Jairo Jair Concha Gonzales kommer inn for Jorge Salvador Murrugarra Torres på Nilton Santos.
    67'
    Inn: Oscar Romero
    Ut: Luiz Henrique
    Artur Jorge gjør dagens tredje bytte i Rio de Janeiro, når han tar ut Luiz Henrique og setter inn Oscar Romero.
    69'
    Inn: Tche Tche
    Ut: Marlon Freitas
    Marlon Freitas (Botafogo FR RJ) erstattes av Tche Tche.
    69'
    Segundo Arlen Portocarrero Rodriguez (Universitario) løfter inn en corner fra venstre på Nilton Santos.
    72'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Botafogo FR RJ på egen banehalvdel.
    73'
    Inn: Christopher Robin Olivares Burga
    Ut: Flores Edison
    Universitario bytter ut Flores Edison med Christopher Robin Olivares Burga.
    73'
    Inn: Yuriel Dario Celi Guerrero
    Ut: Martin Perez Guedes
    Universitario gjør sitt fjerde bytte. Martin Perez Guedes erstattes av Yuriel Dario Celi Guerrero.
    74'
    Universitario må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Botafogo FR RJ.
    75'
    Yuriel Dario Celi Guerrero
    Dommer Jesus Valenzuela Saez viser Yuriel Dario Celi Guerrero (Universitario) det gule kortet.
    75'
    77'
    78'
    I Rio de Janeiro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    79'
    Hugo
    Hugo (Botafogo FR RJ) mottar sitt første gule kort for dagen på Nilton Santos.
    79'
    Inn: Mateo Ponte Costa
    Ut: Damian Suarez
    Botafogo FR RJ bytter ut Damian Suarez med Mateo Ponte Costa.
    80'
    81'
    86'
    86'
    88'
    Inn: Hugo Ancajima
    Ut: Andy Polo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Universitario. Inn kommer Hugo Ancajima, mens Andy Polo tar plass på benken.
    88'
    Det blir farlig! Frispark for Universitario er nær straffområde.
    89'
    90'
    90'+1
    Botafogo FR RJ 3 - 0 Universitario de Deportes
    Målgivende: Mateo Ponte Costa
    Mål! Carlos Eduardo øker Botafogo FR RJs ledelse til 3-0 på Nilton Santos. Flott spill fra Mateo Ponte Costa før målet.
    90'+3
    Mål for Universitario de Deportes!
    Botafogo FR RJ 3 - 1 Universitario de Deportes
    Mål: Christopher Robin Olivares Burga
    Målgivende: Jairo Jair Concha Gonzales
    Mål! Christopher Robin Olivares Burga holder Universitarioet inne i kampen med en redusering til 3-1. Jairo Jair Concha Gonzales var nest sist på ballen.