Spillet på Vodafone Park er stoppet midlertidig fordi Kazimcan Karatas ligger nede.
    2'
    Ankaragucu slipper å klare seg uten Kazimcan Karatas som kommer tilbake på banen igjen.
    2'
    Ali Kaan Guneren
    Sjanse i Istanbul! Ali Kaan Guneren (Ankaragucu) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Besiktas, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    I Istanbul slår Christian Bassogog en corner fra høyre.
    5'
    Frispark for Ankaragucu på egen banehalvdel.
    7'
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) løfter inn en corner fra venstre på Vodafone Park.
    8'
    Milot Rashica
    Sjanse! Besiktas JK avanserer forover, men Milot Rashica avslutter utenfor.
    10'
    Bahattin Simsek tildeler Besiktas JK en corner. Rachid Ghezzal sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Skudd utenfor mål, MKE Ankaragucu
    Ali Sowe
    15'
    Mål for Besiktas!
    Besiktas 1 - 0 MKE Ankaragucu
    Mål: Ernest Muci
    Målgivende: Gedson
    Ernest Muci setter ballen i nettet og Besiktas JK leder nå 1-0. Gedson var nest sist på ballen.
    18'
    Ernest Muci
    Besiktas JK fosser forover og Ernest Muci fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    MKE Ankaragucu, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) slår en corner fra høyre side på Vodafone Park.
    21'
    Gedson
    Gedson (Besiktas JK) avanserer forover på Vodafone Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    22'
    I Istanbul slår Milot Rashica en corner fra venstre.
    23'
    Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Ankaragucu på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark i en god posisjon for Ankaragucu!
    29'
    Tolga Cigerci (Ankaragucu) slår en corner fra høyre side på Vodafone Park.
    30'
    Ankaragucu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Gult kort til Besiktas
    Jonas Svensson
    Jonas Svensson (Besiktas JK) pådrar seg et gult kort.
    31'
    Frispark Ankaragucu.
    32'
    Hjørnespark til MKE Ankaragucu
    33'
    33'
    Christian Bassogog
    Christian Bassogog (Ankaragucu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Frispark til Besiktas JK på halvdelen til Ankaragucu.
    37'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Besiktas JK.
    38'
    Milot Rashica (Besiktas JK) kommer seg fri på Vodafone Park, men avslutningen går utenfor.
    40'
    40'
    41'
    Frispark Besiktas JK.
    42'
    Serkan Emrecan Terzi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    43'
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Tayyib Sanuc
    Ut: Serkan Emrecan Terzi
    Tayyib Sanuc (Besiktas JK) erstatter Serkan Emrecan Terzi som muligens er skadet.
    44'
    Ernest Muci
    Målsjanse til Besiktas JK! Ernest Muci treffer mål, men keeper redder.
    45'+2
    45'+2
    Hjørnespark til Besiktas
    45'+3
    Pause
    2. omgang
    Efkan Bekiroglu
    Ankaragucu angriper, men avslutningen til Efkan Bekiroglu går utenfor.
    50'
    51'
    Frispark til Ankaragucu på halvdelen til Besiktas JK.
    51'
    Stelios Kitsiou
    Ankaragucu avanserer forover i Istanbul. Stelios Kitsiou avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    52'
    53'
    Frisparket tildelt Besiktas JK er farlig nær Ankaragucus målområde.
    56'
    Rachid Ghezzal
    Målsjanse! Rachid Ghezzal (Besiktas JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    58'
    Spillerbytte - MKE Ankaragucu
    Inn: Pedrinho
    Ut: Ali Kaan Guneren
    Emre Belozoglu (Ankaragucu) gjør sitt første bytte for dagen. Pedrinho erstatter Ali Kaan Guneren.
    58'
    Frispark for Besiktas JK på egen banehalvdel.
    59'
    61'
    Tolga Cigerci (Ankaragucu) slår en corner fra venstre side på Vodafone Park.
    63'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Ankaragucu.
    63'
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) løfter inn en corner fra høyre på Vodafone Park.
    66'
    Milot Rashica (Besiktas JK) løfter inn en corner fra venstre på Vodafone Park.
    67'
    Besiktas 2 - 0 MKE Ankaragucu
    Mål: Jackson Muleka
    Målgivende: Milot Rashica
    Besiktas JK øker ledelsen til 2-0 etter en heading av Jackson Muleka. Milot Rashica sto for den målgivende pasningen.
    67'
    Ankaragucu må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Besiktas JK.
    69'
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Rachid Ghezzal fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Ali Sowe
    Ankaragucu angriper. Ali Sowe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    71'
    Olimpiu Morutan
    Sjanse til Ankaragucu! Olimpiu Morutan er nær ved å score, men keeper redder.
    72'
    72'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    72'
    Inn: Vincent Aboubakar
    Ut: Milot Rashica
    Milot Rashica (Besiktas JK) erstattes av Vincent Aboubakar.
    76'
    Inn: Alex Oxlade-Chamberlain
    Ut: Rachid Ghezzal
    Besiktas JK bytter ut Rachid Ghezzal med Alex Oxlade-Chamberlain. Dette er det tredje byttet som Serdar Topraktepe gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Riccardo Saponara
    Ut: Efkan Bekiroglu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ankaragucu. Inn kommer Riccardo Saponara, mens Efkan Bekiroglu tar plass på benken.