Ble dekket av Jostein Overvik

Hei og velkommen til denne dekningen av Bayern München og Arsenal i kvartfinalen i Champions League!
    Oppgjøret i London endte 2-2, dermed er det helt åpent før kamp nummer to!
    Vi kommer tilbake med lagoppstillingene om en liten halvtime.
    Martin Ødegaard ble byttet ut i 0-2-tapet for Aston Villa på grunn av et problem med beinet. Det meste tyder på at han har ristet av seg smellen, men vi får svaret om noen minutter.
    Ødegaard starter!
    Arsenal (4-3-3): Raya - White, Gabriel, Saliba, Tomiyasu - Ødegaard, Jorginho, Rice - Saka, Havertz, Martinelli.
    Bayern München (4-2-3-1): Neuer - Kimmich, Dier, De Ligt, Mazraoui - Laimer, Goretzka - Sané, Musiala, Guerreiro - Kane.
    RR
    Nå hadde vi to utrolige kamper i går. Tror vi kan få to like morsomme kamper i dag. Veldig kjipt de går på likt
    Alt klart for to nye dramaer. På likt.
    Det er lenge siden Arsenal har vært på besøk i München, men tapte grusomt i sine to siste Champions League-kamper på Allianz Arena. 5-1 til Bayern i både 2016 og 2015.
    Peder Torsten
    PSG mot Real i finalen eller BVB mot Bayern? Hva er mest sannsynlig?
    Vil heller si at PSG - Manchester City er den mest sannsynlige finalen. Men i Champions League-avslutningen kan alt skje. Det vet vi.
    Kampen har startet
    Da er vi i gang. Bayern tar avspark.
    Arsenal med ballen. Bayern presser høyt.
    1'
    Arsenal startet tålmodig. Triller ball.
    2'
    Bayern tar over etter en Arsenal-feil.
    2'
    Harry Kane kommer til avslutning etter innlegg fra Kimmich. Hardt presset setter han ballen utenfor.
    3'
    Arsenal prøver seg med en langball Får flyttet opp spillet.
    4'
    Frispark Bayern på egen banehalvdel.
    5'
    Harry Kane skyter fra 18 meter. Godt på utsiden av mål.
    6'
    Jamal Musiala har kommet godt i gang for Bayern.
    6'
    Martinelli kommer til dagens første avslutning for Arsenal. Curler forbi Neuers lengste hjørne. Utenfor.
    8'
    Goretzka blir avblåst for Bayern.Offside.
    9'
    Avventende og forsiktig hittil. Fra begge lag.
    11'
    Saka kommer seg forbi Bayern-back Mazraoui på høyre. Innlegget uten adresse. Men bra gjort.
    11'
    Ødegaard oppgitt over at Bayern får et innkast. Stadig mer i ballkontakt, nordmannen. Holder seg mest langt ut til høyre sammen med Saka.
    12'
    Arsenal leter etter muligheter.
    13'
    Kane blir tatt ned på egen banehalvdel. Frispark Bayern.
    15'
    Leroy Sane stormer inn mot Arsenal-målet. Blir stoppet av Gabriel. Der var Bayern nær! Resultatløs corner.
    15'
    Musiala får frispark på egen banehalvdel. Jorginho er synderen. Viktig duell i kampen dette.
    17'
    Rune
    Er det bortemålsregel?
    Nei. Den er avskaffet.
    Tomiyasu kommer til innlegg. Men ender hos Bayern.
    21'
    Martinelli i nærheten av en sjanse i Bayern-feltet. Men ballen inn til Manuel Neuer.
    21'
    Mazraoui kommer på kontring. Kjempesjanse Bayern. Men spiss vinkel og Ben White får ballen ut til corner.
    22'
    Arsenal-keeper Raya må ut i full strekk på et godt langskudd fra Bayern.
    24'
    Frispark Arsenal egen halvdel.
    25'
    Ødegaard med ballen inn i Bayern-feltet. Men blir raskt stoppet.
    27'
    Arsenal spiller Bayern lave nå.
    28'
    Martin Ødegaard drar til med et skudd fra distanse. Via en Bayern-spiller. Manuel Neuer redder med nød og neppe.
    30'
    Neuer i aksjon igjen. God på et gjennomspill av Kai Havertz. 38-åringen er fortsatt en klassekeeper.
    30'
    Ødegaard finner Martinelli. Men brassens avslutning rett på Neuer. God sjanse for Arsenal!
    31'
    Bayern med ballen nå.Like tålmodige som Arsenal.
    32'
    Musiala inn i boksen med ballen. Men Joginho er som limt på Bayerns playmaker. Corner.
    34'
    Cornertrekket ender med at Bukayo Saka får ballen i hodet. Blir liggende. reiser seg etter hvert.
    35'
    Fullt kok. Bayern setter i gang spillet mens Arsenal drikker. Ødegaard rasende. Dommeren stopper spillet. Vi begynner på nytt.
    36'
    4-4 i avslutninger så langt. Arsenal har hatt på to mål. Bayern ett skudd mellom stengene.
    37'
    Nytt godt Arsenal-angrep. Ender med frispark til bortelaget.
    38'
    Ødegaard ligger nede. Holder seg til venstre kne. Har tydelig vondt. Måtte gå av mot Aston Villa sist helg.
    38'
    Bra frispark fra Declan Rice. Men Arsenal-headingen enkel å plukke for Neuer.
    39'
    Litt urent trav på Ødegaard nå. Bekymringsfullt.
    40'
    Ben White kommer til skudd. Men ballen blåser høyt opp på tribunen.
    40'
    Stig
    Er det noen som får karantene med gult kort her?
    Nei. Gule kort blir strøket før semifinalene i Champions League.
    Ødegaard virker helt fin igjen.
    44'
    Dette legges til ett minutt.
    44'
    Bayern med et siste angrep.
    45'+1
    Pause
    Forsiktig og sjansefattig. Dermed står det fortsatt 2-2 etter at tre av fire omganger er spilt i denne kvartfinalen. Kan bli en lang kveld.
    Vi er klar for 2. omgang. Ødegaard samler Arsenal i en ring ute på gresset.
    2. omgang
    Ødegaard kommer til avslutning etter 12 sekunder. Ballen langt opp på tribunen.
    46'
    Bayern så nær. To ganger i stolpen! Goretzka header i tverrliggeren før Guerreiro setter ballen via en Arsenal-spiller i stolpen.
    46'
    Resultatløs corner.
    48'
    Hjemmelaget står høyt og er aggressive nå.
    49'
    Neuer ute på 35 meter og header unna en potensiell Arsenal-mulighet.
    49'
    Tomiyasu sitter nede. Virker som Arsenal-backen har trøbbel med kontaktlinsene.
    50'
    Vi er i gang igjen.
    51'
    Arsenal angriper. Får innkast høyt i banen.
    51'
    Tomiyazu stormer inn fra venstre. Bayern får rensket unna.
    52'
    Saka prøver seg på en dribling. Menstoppes av Mazaroui. Får heller ikke corner Arsenals kantprofil.
    52'
    Gult kort til Bayern München
    Konrad Laimer
    Ødegaard kommer løs rettvendt. Laimer river han ned og tar det som kan kalles et profesjonelt gult kort.Arsenal-kontringen spolert.
    54'
    Kai Havertz og Martin Ødegaard kombinerer. Men Bayern München får brutt Arsenal-spillet inne i 16-meteren.
    55'
    Arsenal nær selvmål. Gabriel slår ballen mot eget mål, men Harry Kane i ryggen. Ender med corner.
    57'
    Hjørnesparket fra Kimmich ender i ingen ting. Arsenal tar over.
    57'
    Saka prøver å finne Havertz. Men Bayerns Laimer kommer mellom.
    58'
    Bayern med ballen.
    59'
    Musiala finner Goretzka. Skuddet i et Arsenal-bein. Ny Bayern-corner.
    61'
    Joshua Kimmich skrur corneren over og ut. Arsenal tar over.
    62'
    trøtt type
    for en kjedelig kamp
    Mål for Bayern München!
    Bayern München 1 - 0 Arsenal
    Mål: Joshua Kimmich
    Målgivende: Raphael Guerreiro
    Bayern-fest. Kimmich dundrer inn i feltet og header ballen knallhardt på innlegget til Guerreiro.
    63'
    Nå kjører Bayern. Leroy Sane misser en kjempesjanse.
    64'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Leandro Trossard
    Ut: Gabriel Martinelli
    68'
    Inn: Gabriel Jesus
    Ut: Jorginho
    68'
    Arsenal på Bayerns halvdel.
    69'
    Gjestene fortsetter med ball i laget.
    71'
    Lang ball snappes opp av Neuer.
    71'
    Bayern kommer på en kontring. Musiala som åpner det hele.
    71'
    Det blir ganske så farlig! Ender i en corner. Sane et uromoment.
    72'
    Hjørnespark til Bayern München
    72'
    Ender hos Neuer.
    72'
    Benjamin
    Hva skal dere «eksperter» gjøre nå som alle engelske lag muligens går ut? Mister vel all interesse for sporten nå
    Hvilke eksperter sikter du til?
    Guerreiro roter vekk ballen. Arsenal tar over.
    73'
    White ordner corner.
    74'
    Hjørnespark til Arsenal
    74'
    Corneren er ikke så dum! Neuer må bokse til ny corner.
    74'
    75'
    Dr T-Bone
    Trist forsvarsspill på målet, og jeg holder med Arsenal her.
    Jan vegard
    Litt deilig at de engelske lagene blir slått ut
    Det blåses utover.
    75'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Kim Min-jae
    Ut: Noussair Mazraoui
    75'
    Kimmichs første scoring i CL denne sesongen. Foto: EPA
    75'
    Musiala er så god. Herjer med White før han skyter via en Arsenal-forsvarer og til corner.
    76'
    De Bruyne har utlignet i den andre kampen.
    76'
    76'
    Jesus header unna corneren.
    77'
    Master Ø
    Tydeligvis 5000 tyskere her inne som heier på Bayern. Hei heller på lokale lag. Dette blir for dumt.
    Er vel ikke noe mindre lokalt enn engelske Arsenal?
    Bayern triller.
    77'
    Ada
    Ryker begge de engelske lagene i CL no så blir det vel neppe noe CL plass på 5 plassen vel?
    Begge lag bør gå videre for at det skal være en god sjanse.
    Frispark Arsenal i en god innleggsposisjon.
    78'
    Ødegaard står ved ballen.
    78'
    Den er ganske ålreit slått, men den blir likevel litt for lang. Femmeter.
    78'
    Direkte
    Merkelig at når jeg ser på direkte kamp, at jeg leser først her på vglive at De Bruyne har skåra😅
    Husk at dagen er helt gresk uten!
    Fortsatt Bayern. Ser ut som gode gamle laget dette her.
    80'
    Nå kommer Arsenal.
    80'
    Gabriel Jesus i offside. Men det betyr ikke så mye da han banker ballen så godt han kan lengst mulig unna mål.
    80'
    Bayern inne på Arsenals halvdel.
    82'
    Lekker (lekker!!) detalj av Guerreiro. Setter opp Musiala på en kontring, men tyskeren stoppes.
    83'
    Gult kort til Arsenal
    Ben White
    Stopper en overgang. Grei den for vår solbrune engelskmann.
    84'
    Alexander Rønning
    Hvem tror du vinner cl av det du har sett denne cl runden, jeg er litt usikker alle lag ser veldig bra ut
    Så lenge et lag har Mbappe – som er selve definisjonen på en såkalt «big game player» – er jo PSG en god mulighet. Men tipper et av onsdagens lag vinner turneringen.
    Arsenal har frispark. Først et spillerbytte.
    86'
    Inn: Edward Nketiah
    Ut: Takehiro Tomiyasu
    Offensivt. «Ikke vits å gjøre annet», for å sitere en kollega på desken.
    86'
    86'
    Mikke
    Arsenal virker jo å være mer redd for 2-0 enn lysten til å score 1-1
    Musiala prøver seg fra skrått hold! Raya holder fast.
    87'
    God Ødegaard-sjanse! Ødegaard raser for at han ikke får corner.
    88'
    Han blir helt klart snytt for en corner. Både en forsvarer og Neuer er innom ballen før den går ut over dødlinjen.
    88'
    Inn: Dayot Upamecano
    Ut: Leroy Sane
    89'
    En supporter kaster en ball på banen, men Arsenal får den vekk før dommer rekker stoppe spillet.
    89'
    Arsenal i angrep nå.
    90'
    Bayern kontrer!
    90'
    Den er stor! Musialas forsøk reddes av Raya.
    90'
    Fire minutter lagt til.
    90'
    Arsenal i angrep
    90'+1
    Kjempedrama!! Arsenal roper på straffe, men linjedommer er oppe med flagget. Får ingen repriser her, men den er nok riktig. Der var Arsenal farlig nære uansett.
    90'+1
    Joshua Kimmich
    Hindrer et Arsenal-angrep.
    90'+2
    Arsenal flytter opp alt de har.
    90'+2
    Så får Bayern frispark.
    90'+2
    Utrolig urutinert av Trossard.
    90'+2
    90 sekunder igjen.
    90'+3
    Gabriel Jesus
    Kan ikke være så mye annet enn protester. Foto: Reuters
    90'+3
    Arsenal med ball.
    90'+3
    Over på Bayerns halvdel nå.
    90'+3
    Arsenal med kast høyt i banen.
    90'+4
    Arsenal heldige som får et angrep til. Bayern-mannen kunne latt den gå til femmeter.
    90'+4
    Raya med i angrep.
    90'+4
    15 sekunder igjen.
    90'+4
    90'+5
    Raya oppe.
    90'+5
    Heades unna.
    90'+5
    Kampen er slutt
    Bayern München er videre!! Arsenal og Ødegaard er ute!
    Snakk om dårlig corner av Saka. Men det er ikke det det står på for Arsenals del i kveld. Bayern var rett og slett bedre totalt sett.